Patara Plajı nerede, Patara Yılı nedir

Patara Plajı nerede, Patara Yılı nedir

Patara Plajı nerede, haritada yeri neresi? 2020 yılı, Patara Yılı olarak ilan edildi…Akdeniz'in incisi Antalya ilimizdeki Kaş ve Fethiye arasında yer alan Patara Plajının detayları haberimizde!..

2020 yılının Külür ve Turizm Bakanlığınca Patara Yılı ilan edilmesinin ardından Patara Plajı nerede, Patara Antik Kenti nerede, nasıl gidilir gibi sorular araştırılmaya başlandı. Akdeniz’in incisi Antalya ilimizdeki Kaş ve Fethiye ilçeleri arasında, Kaş hudutları dahilinde yer alan Patara Plajının detayları haberimizde!..Patara Plajı nerede, haritada yeri neresi? 2020 yılı, Patara Yılı olarak ilan edildi.

Patara’ya nasıl gidilir?

Patara’ya gitmek için ilk olarak Antalya’ya karayolu ya da havayolu ile ulaştıktan sonra, Fethiye’ye doğru, ardından Kalkan’ı geçip, 11 kilometre daha yol giderek Patara sapağına ulaşılır. Bu yoldan 6 kilometre daha yol katedip asfalt yol izlenerek Patara merkeze ulaşılır. Buradan Patara Plajı’na kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.

Patara Plajı nerede, haritada yeri neresi?

Antalya’nın Kaş ve Fethiye ilçeleri arasında yer alan 12 kilometrelik Patara Plajı hakkında detaylar merak konusu oldu.

Patara Antik Kenti yakınlarında yer alan Patara Plajı, bölgedeki en büyük ve güzel plajlardan biridir. Patara kumsalı, çevredeki kumsalların en uzunu ve en görkemlisidir. 12 km uzunluğundaki kumsalın derinliği yer yer 200-300 metreye kadar ulaşmaktadır. Patara Plajı’nın kumu ince, denizi ise sığdır.

patara-plaji-nerede.jpg

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.