Payitaht Abdülhamit 21.Bölüm Fragmanı 20 Ekim

Payitaht Abdülhamit 21.Bölüm Fragmanı 20 Ekim

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 21. Bölümünü cuma akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamit dizisinin 21. bölüm tanıtımında neler oluyor? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşek olan Payitaht Abdülhamit, yeni tanıtımlarıyla show ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit 21.bölüm yeni fragman izle…

Payitaht Abdülhamit Dizisi Konusu

“'Payitaht' projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunu düşünüyorum.  Dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film’in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor.”

Payitaht Abdülhamit Dizisi Oyuncuları

Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa) , Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William)

Payitaht Abdulhamit 20.Bölüm Fragmanı

Parvus sahte kimliğiyle Abdülhamid’i istediği şekilde yönlendireceğini sanırken, Abdülhamid akıllıca hamlelerle planlarını alt üst eder. Mahmut’un kendini aklamak için çevirdiği oyun önce Selim’i, ardından Seniha’yı bir kıskaca sokar. 

İkili dürüstlük ve sadakat sınavında ağır bir seçimle karşı karşıya kalır. Kemalettin’in Abdülhamid’le konuşmasını bekleyen Hatice’nin hayallerini, bir tokat yerle bir eder. Murad ve Söğütlü Payitaht’a yayılan ajanları bulmaya çalışırken aradıkları ipucunu Ahsen sayesinde bulurlar. 

Payitaht’ın sokaklarında amansız bir kaçma-kovalama yaşanır. Abdülkadir’in evlilik teklifini reddeden Ahsen, karşısına dikilince daha fazla Sarayda kalamayacağını anlar. Ahsen’in gidişi Murad ve Abdülkadir’i karşı karşıya getirir. Abdülkadir, Abdülhamid’den de istediği vazifeyi alamamıştır. Hem aşkta, hem işte kaybeden Şehzade, Saraydan ayrılma kararı alır. Bu karar Abdülkadir’i daha tehlikeli sulara, düşmanın namlusunun ucuna kadar götürür.

Firuze, Hünkâr'ın sofrasına, çocukluk aşkı Abdülkadir’in karşısına oturmayı başarmıştır. Ama haremde biri, asıl kimliğini öğrenir. Şimdi Firuze ne yapacaktır? Parvus’la işbirliği yapan Mahmud, Saraya girmeyi başarabilecek midir?

Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedirler. Kemalettin Paşa dönen askerlerin içinde değildir. Sultan Abdülhamid, Yunanlıların teslim anlaşması için İngiliz ve Yunan Sefirleriyle masaya oturur. 

Sefirlerin amacı Abdülhamid’i masada oyuna getirip yenmektir. Osmanlı, hilafeti ezeli düşman olarak görenler işlerini şansa bırakmaz ve Abdülhamid’in karşısına Kralların, Çarların üstünde yeni bir düşman gönderir. Bununla birlikte küçük Şadiye Sultan’ın yanında Saraya melek yüzlü bir şeytan girer. Sultan Abdülhamid ve ailesi her yönden düşmanlarla çevrilmiştir. Kimi görünür, kimi görünmez düşmanlarla Abdülhamid’in nasıl baş edeceği seyirlik bir şölen olacaktır…

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 21.bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Payitaht Abdülhamit dizisi yeni fragmanlarıyla TRT 1’de...  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.