Payitaht Abdülhamit 27. Bölüm Fragmanı İzle 1 Aralık

Payitaht Abdülhamit 27. Bölüm Fragmanı İzle 1 Aralık

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 27. Bölümünü cuma akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamit dizisinin 27. bölümünde neler oluyor? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Payitaht Abdülhamit, yeni bölümleriyle  TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit 27. bölüm yeni fragman izle…

Payitaht Abdulhamit fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde payitaht abdulhamit dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

TRT 1 dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralara yerleşen olan payitaht abdulhamit dizisi cuma akşamları saat 20:00 de TRT 1 ekranlarında...

Payitaht Abdulhamit Konusu 23 Haziran’da yayınlanan 17.bölüm ile sezon finali yapan dizi, tarihin esintilerini günümüze yansıtmaya devam edecek. “Ulu Hakan” unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid, Kocaeli’nde Sekapark içinde dizi için özel hazırlanan dev platosu, yüksek prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok konuşulmuştu.
 
Yeni sezona taze kan!
 
Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa)’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid’e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak.
 
Payitaht Abdülhamid’in geniş kadrosunun içinde yer alacak bu yılın yeni transferleri arasında ise:  Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi TV dünyasının sevilen oyuncuları yer alıyor.

Payitaht Abdulhamit 25.Bölüm Özeti

payitaht-abdulhamit-27-bolum-fragmani

Abdülhamid’in karşısında Parvus ve Amerikalıların planladığı çok önemli bir mesele vardır.. Ancak Abdülhamid bu meseleyle henüz başa çıkamadan, Hz. Osman’ın kılıcıyla bedenine zerk edilen ölümcül zehir nedeniyle rahatsızlanır..

Hekimler seferber olur.. Ancak içlerinden biri Karaso’nun adamıdır ve Abdülhamid’e yanlış bir tedavi uygulayarak ölüm sürecini hızlandırmak ister…
 
Oynanan sinsi ve hain planların bir parçası olarak, Mahmud, Parvus’un da emriyle Şehzade Abdülkadir’i babasının yerine tahta geçmesi için hazırlamaktadır.
 
Tahsin Paşa ve Bidar Sultan, Abdülhamid’in durumunu herkesten gizlerken, diğer yanda Naime de babasının ölüm döşeğinde olduğundan habersiz bambaşka bir acı içindedir…

Hatice ve Kemalettin’in ilişkilerine tanık olmuştur Naime!
 
Firuze’ye ise derhal Saraydan gitmezse gerçek kimliğinin açık edileceği söylenen bir not gelir… Köşeye sıkışan Firuze, Saraydan ayrılacak mıdır?
 
Hatice ve Kemalettin,’Naime’nin şüphesi’ karşısında her şeyi itiraf edecekler midir? 
 
Marco’nun peşine düşmüş ve ölümle burun buruna kalmış olan Murad kurtulabilecek mi? 
 
Tahsin ve Bidar, Parvus ve Amerikalıların tuzağını bertaraf edebilecekler mi?
 
Abdülhamid için kurtuluş umudu tükenirken, tekrar hayata dönebilecek mi?..

Payitaht Abdulhamit 26. Bölüm Özeti

Her bölümünde tarih sayfalarının nakış nakış işlendiği ve seyircisini hayran bırakan dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde; Sultan Abdülhamid’in yaşadığı hayati risk ile birlikte Payitaht ve Saray dengelerinin bozulması ve büyük bir savaşın eşiğine nasıl gelindiği anlatılacak…

Yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap
ve Hamza Akyıldız’ın üstlendiği Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak:

Sultan Abdülhamit için umutlar tükenmektedir. Bidar Sultan, büyük bir keder içindeyken, Parvus’u ve Amerikalıları öfkeden çılgına çevirecek bir karar alır.
 
Abdülhamid’in ölüm döşeğinde olması düşmanın ekmeğine yağ sürer. Bir yandan
Amerika Osmanlı’ya karşı savaş hazırlıklarına başlar. Diğer taraftan hain planlarına dahil olan Mahmut Paşa, Parvus’un da emriyle Şehzade Abdülkadir’i tahta çıkarmak için hazırlar.

Tüm bunların yanında Sarayın içinde de başka bir savaş kopmaktadır. Firuze’ye tehdit notu bırakan kişi onun gerçek kimliğini Bidar’a söyler. Firuze deliye döner ve Hatice’nin Kemalettin’e yazdığı aşk mektubunu Bidar’a verir.

Halk, gazetelerde Abdülkadir’in tahta geçeceğini okumuş, ortalık alevlenmişken, Murad, Söğütlü ve Ahsen zehirleme olayının ve bütün bu tezgahın ardındaki ismi bulmaya çalışırlar. Bu sırada buldukları şeyle hayatlarının şokunu yaşayacaklardır!

Firuze’nin gerçek kimliği ortaya çıkınca neler olacak?

Hatice ve Kemalettin, Firuze’nin intikam için onları içine attığı ateşten nasıl çıkacaklar?

Abdülhamid eğer iyileşirse, savaşı durdurmayı başarıp öte yandan oğlunun ihanetini affedebilecek mi? 

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 27. bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Payitaht Abdülhamit dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.