Payitaht Abdülhamit 31. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Payitaht Abdülhamit 31. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 31. Bölümünü cuma akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamit dizisinin 31. bölümünde neler oluyor? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Payitaht Abdülhamit, yeni bölümleriyle  TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit 31. bölüm yeni fragman izle…

Payitaht Abdulhamit fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde payitaht abdulhamit dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

TRT 1 dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralara yerleşen olan payitaht abdulhamit dizisi cuma akşamları saat 20:00 de TRT 1 ekranlarında...

Payitaht Abdulhamit Konusu 23 Haziran’da yayınlanan 17.bölüm ile sezon finali yapan dizi, tarihin esintilerini günümüze yansıtmaya devam edecek. “Ulu Hakan” unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid, Kocaeli’nde Sekapark içinde dizi için özel hazırlanan dev platosu, yüksek prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok konuşulmuştu.
 
Yeni sezona taze kan!
 
Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker(Bidar Kadın Sultan), Hakan Boyav (Mahmud Paşa), Selen Öztürk (Seniha Sultan), Saygın Soysal (Theodor Herzl), Ezgi Eyüboğlu (Ahsen), Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir), Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa), Gözde Kaya (Hatice Sultan), Duygu Gürcan (Naime Sultan), Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa), Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso), Kaan Turgut (Sabahattin), Elif Özkul (Fehime Sultan), İbrahim Kendirci (Yusuf), Aydın Sigalı (Osman Paşa), Fatih Sevdi (İzzet Paşa), Zeynep Ozan (Zülfet Kalfa)’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid’e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak.
 
Payitaht Abdülhamid’in geniş kadrosunun içinde yer alacak bu yılın yeni transferleri arasında ise:  Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi TV dünyasının sevilen oyuncuları yer alıyor.

Payitaht Abdulhamit 28. Bölüm Özeti

payitaht-abdulhamit-31-bolum-fragmani

Abdülhamid’in emriyle idam gerçekleşmiş; Seniha Sultan da Mahmud Paşa’nın acısıyla kavrulmaktadır… Haremde bir başka “yangın” da Naime’nin yüreğine düşer:  Kemalettin Paşa tutuklanmıştır! Üstelik Paşa, kendisine karşı intikam ateşiyle tutuşan azılı bir suçluyla aynı koğuştadır!

Yine de hayat devam etmekte, Devlet işleri yürümektedir… Abdülhamid petrol arazilerinin tümünü adeta kamulaştırırken, Hazine-i Hassa’ya alırken, Parvus onun bu hamlesiyle çılgına döner… Karaso ve Herzl’la birlikte olur ve Payitaht'taki gençleri Abdülhamid’e karşı kışkırtarak Yıldız Sarayı’na yürümelerini sağlar.

Parvus’un Abdülhamid’in bazı gençleri zehirlettiği haberini dünyaya yaymak için korkunç bir planı vardır! Abdülhamid yüzlerce gencin hastanelik olmasının ve bazılarının hayatlarını kaybetmesinin ardındaki gerçeği araştırır ve doktorlardan bunun nedeninin kolera salgını olduğunu öğrenir. Abdülhamid, bir yandan salgınla başa çıkmaya, insanların hayatını kurtarmaya çalışırken, bir yandan da, uzun zamandır şüphelendiği Gerfand’ın (Parvus) gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için, ailesini İstanbul’a getirtir.

Öte yanda, Hatice, zindana atıldığı için Paşalık vazifesinden ve Naime’den ayrılmak durumunda kalacak olan Kemalettin’le birlikte kaçıp gitmek için hazırlıklarını yapmaktadır.

Kemalettin Paşa zindandaki saldırıdan kurtulup Hatice’ye kavuşabilecek midir?

Kolera salgını yüzünden ölüm döşeğinde olan Selim Paşa, Naime ve dahası yüzlerce genç henüz tedavisi keşfedilmemiş bu illetten nasıl kurtulacaklardır?

Abdülhamid’in gerçek Gerfand’ın ailesini getirttiğinden habersiz olan Parvus’un, hünkarın huzurunda asıl yüzü ortaya çıkacak mı?

Payitaht Abdulhamit 29. Bölüm Özeti

Büyük bir katliama atılan imzalar ve Osmanlı’yı savaşın eşiğine getiren sebepler ekranlara gelecek.
 
Sultan Abdülhamid, kimliğinden şüphe ettiği Gerfand’ın ailesini getirtmiştir. Yolun sonuna gelen Parvus için son kozlarını oynama zamanıdır.
 
Varna’da camide ibadet eden Müslümanlar korkunç bir şekilde katledilir ve  katliamı Bulgar Çeteleri yapmış gibi gösterilir. Bu katliamın emrini veren kişi tabii ki Parvus’tur. Dünyaya, Abdülhamid’in intikam için Bulgarları öldürdüğü servis edilecektir. Bu amaçla Parvus, Bulgar köylerine baskınlar yaptırır. Rus Heyeti olayı tetkik için harekete geçer ve Osmanlı Savaşın eşiğine gelir.
 
Ahsen kolera virüsünü kendine enjekte ettirmiş ve bu illete çare bulunması beklenirken, Kemalettin de vicdanına yenik düşüp ölüm döşeğindeki Naime’nin yanına gelmiştir. Bu sırada Hatice’nin ortadan kaybolması Seniha ve Fehime’yi endişeye boğar.
 
Bidar Sultan, Firuze’yi Tevfik Paşa ile evlendirerek ondan kurtulmayı umut ederken, Abdülkadir’le karşı karşıya gelir.
 
Firuze ve Abdülkadir, Bidar Sultan’a rağmen kavuşabilecek midir?
 
Hatice günler sonra elinde silahla Saraya dönmüştür. Ateşlenen silahın sesine koşan muhafızların kanlar içinde bulduğu kimdir?   
 
Sultan Abdülhamid artık kimliğinden emin olduğu Parvus’u yakalamak üzere Murat’a emir verirken, Rus Heyeti Varna’daki Osmanlı Tabyalarını bombalamaya hazırlanmaktadır.
 
Sultan Abdülhamid üzerine atılan iftiradan kurtulup savaşı engelleyebilecek mi? 

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 31. bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Payitaht Abdülhamit dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.