Payitaht Abdülhamit 36. Bölüm Fragmanı İzle

Payitaht Abdülhamit 36. Bölüm Fragmanı İzle

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünü cuma akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamit dizisinin 36. bölümünde neler oluyor? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Payitaht Abdülhamit, yeni bölümleriyle  TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit 36. bölüm yeni fragman izle…

Payitaht Abdulhamit fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde payitaht abdulhamit dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

TRT 1 dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralara yerleşen olan payitaht abdulhamit dizisi cuma akşamları saat 20:00 de TRT 1 ekranlarında...

Payitaht Abdulhamit 34. Bölüm Özeti

payitaht-abdulhamit-36-bolum-fragmani

Sultan Abdülhamid, içinde sivil Yahudilerin olduğundan habersiz, Rus gemisi için bombalama emrini vermiş, Parvus bu katliamı dünyaya servis etmek için beklemektedir.
 
Hüseyin Paşa, Mahmud Paşa’nın hainliğini kanıtlamış, tutuklama emri vermiştir.
 
Dilşad’ın Herz hayranlığı onu bir ihanetin içine çeker. Parvus, Dilşad’ın verdiği ipucuyla Wilhelm’i Sultan Abdülhamid’e karşı kendi safına çekmeyi başarır. İkilinin ittifakını öğrenen Sultan Abdülhamid, Murad aracılığıyla, Parvus’a karşı plan yapar.  
 
Saraya yerleşen Firuze ise haremdeki kuralları hiçe saymaktadır. Bidar Sultan, Firuze’nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak bir plan yapar. Hatice ise tam da Naime kendisini ziyarete geldiği sırada, köşkü ateşe verir.
 
Köşkü alevler sararken, Hatice ve Naime yangından sağ çıkabilecekler mi?
 
Bidar Sultan, Firuze’yi Abdülkadir’den ayırmayı başarabilecek mi?
 
Murad, Parvus’u yakalayabilecek mi?
 
Ve hainlerin safına geçen Wilhelm’in, demiryolu şirketinin başına atadığı ve Sultan Abdülhamid’in karşısına çıkardığı sürpriz isim kim olacak?

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 36. bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Payitaht Abdülhamit dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.