Payitaht Abdülhamit 53. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Payitaht Abdülhamit 53. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Payitaht Abdülhamit 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Payitaht Abdülhamit dizisinin 53.bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 53. Bölümünü cuma akşamı trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Payitaht Abdülhamit dizisinin 53. bölümde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Payitaht Abdülhamit, yeni bölümleriyle  TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamit 53. bölüm yeni fragman izle…payitaht-abdulhamit-53-bolum-fragmani

Payitaht Abdulhamit 53. Bölüm İzle

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni bölümü olan 53. Bölümünü cuma akşamı saat 20:00 de  trt 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Abdülhamid, emrindeki Paşalardan hangisinin masonlarla işbirliği yaptığını öğrenmeye çalışır. Öldü zannedilen Parvus ise Tebriz Valisine haber göndertir ve Azerbaycan Türklerine zulmedilip hapse atılmalarını ister. Böylece İran’la Osmanlı arasında bir harp başlatacak, Abdülhamid’i zor duruma sokacaktır.
 
Abdülhamid, Meyyit ve Söğütlü alayını İran’a gönderir. Parvus, Abdülhamid’in harp masrafları için memur maaşlarından kesinti yapacağına dair asılsız bir dedikodu yayar ve memurları isyana teşvik eder.
 
Fehim Paşa ise Payitaht’taki  tüm kumarhanelerin kapatılması için operasyon başlatır.
Kemalettin, bir askerinin yardımıyla zindandan kaçar ve Hatice’yi beraberinde götürmek ister. Hatice reddeder, ancak Kemalettin Fizan’a götürülmek üzere yola çıkan Hatice’nin olduğu arabanın yolunu keser!
 
Bidar, Kemalettin ve Hatice’nin kaçışlarında Seniha’nın rolü olduğunu düşünmektedir. İki kadın arasında fırtınalar koparken, bir başka fırtına da Handan, Efsun cephesinde etkisini gösterir. Efsun, Handan’ın hamile olmadığını öğrenir ve  Mehmet Selim’e karısı hakkındaki korkunç gerçeği söyler.
 
Abdülkadir, Mislimelek’i de yanında almış ormanda avlanırken, saklanan Hatice ve Kemalettin’i görür. İki erkek arasındaki kavgada patlayan silahın kurşunu içlerinden birine isabet eder!
 
Parvus’un tuzağına düşen memurlar, ellerinde istifa dilekçeleri Sarayın bahçesine yürürler… Abdülhamid, kendisine karşı doldurulmuş memurlarla karşı kaşıya gelirken, Parvus tüm hanedanın yok edilmesi ile ilgili dehşet verici planını devreye sokar.

Payitaht Abdülhamit dizisinin yeni fragmanlarını HD ve tek parça olarak TRT 1'den izleyebilirsiniz. Payitaht Abdülhamit 53. bölüm fragmanı Full HD Tek Part İzle. Payitaht Abdülhamit dizisi yeni bölümleriyle TRT 1’de...  


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.