Piazza’nın Minikleri Bayramda Uzay Yolculuğuna Çıktı

Piazza’nın Minikleri Bayramda Uzay Yolculuğuna Çıktı

Şanlıurfa halkının buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı'nda minik konuklarını, "Planetaryum Keşif Küresi" ile uzayın...

Şanlıurfa halkının buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı'nda minik konuklarını, "Planetaryum Keşif Küresi" ile uzayın derinliklerinde macera dolu bir yolculuğa çıkardı.

Düzenlediği etkinliklerle kentin sosyal ve kültürel yaşamına heyecan katmaya devam eden Piazza AVM, bayram tatilinde de misafirlerini renkli etkinliklerle ağırladı. Piazza, bayramın ikinci ve üçüncü günleri ev sahipliği yaptığı "Planetaryum Keşif Küresi Etkinliği" ile minik konuklarını, uzayın derinliklerinde sıra dışı bir yolculuğa çıkardı. "Gezegenevi" olarak da adlandırılan keşif küresi ile uzayda sanal yolculuk yapan minikler, güneşin, gezegenlerin, yıldızların ve diğer gök cisimlerinin uzaydaki olağanüstü gösterilerini ve heyecan verici sırlarını keşfetme fırsatı buldu.

Sevimli maskotlar hediye dağıttı

Piazza, aileleriyle birlikte AVM'ye gelen minikleri, bayram süresince hediyelerle karşıladı. Gün boyu AVM'nin koridorlarını turlayan maskot karakterler, Piazza'nın minik misafirlerine balon ve rüzgar gülü dağıttı. Hediyelerini alan çocuklar, büyük ilgi gösterdikleri maskot karakterler eşliğinde gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir bayram yaşadı.

Piazza’nın Minikleri Bayramda Uzay Yolculuğuna Çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.