Poyraz Karayel 76.Bölüm Fragmanı 18 Ocak

Poyraz Karayel  dizisinin yeni bölümü olan 76. Bölümünü çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel  dizisinin yeni bölümü olan 76. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Poyraz Karayel , yeni bölümleriyle salı akşamı Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel  dizisi 76. Bölüm yeni fragman izle…

Poyraz Karayel   dizisinin yeni bölümü olan, 76. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz.Poyraz Karayel  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Poyraz Karayel   dizisi yeni bölümleriyle salı akşamı Kanal D’de...

Poyraz Karayel 74.Bölüm Özeti

Çınar gerçeği öğreniyor. Ayşegül ve Poraz'ı biliyor. Ne kadar aptal olduğunu düşünüyor. Bunu nasıl yaparsın diye Ayşegül' e kızıyor. Aldatıldığını düşünüyor ve bunun intikamını almak bana düşer diye düşünüyor.

Çınar Ayşegül'ü öldürecek mi?

poyraz-karayel-son-bolum-2.jpg

Poyraz Karayel 73.Bölüm Özeti

O gece ne oldu. Çınar Ayşegü'e bir kötülük yaptı mı? Ayşegül bunu Poyraz'a anlatacak mı? Poyraz Ayşegül'e ne olduğunu sorar. Ayşegül ise onu özlediğini söyler. Bu zaman kadar nerede olduğunu sorar ve garip davranmaktadır.

Ayşegül babasına kaldığı evde şantaj yapıldığını söylüyor. Nevra Ayşegül'e "Hiçbir yere gidemezsin bunu ikimizde biliyoruz" diyor. Bahri baba bu durumda ne yapacak?

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar