"Prangadan Kurtulduk, Mikroptan Temizlendik"

"Prangadan Kurtulduk, Mikroptan Temizlendik"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir adına,...

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir adına, şehidin memleketi Niğde'de yaptırılan parkın açılışına katılan Kocaeli heyetiyle Kayseri'de bir araya geldi. Başkan Çelik, Kocaeli heyetine verdiği yemekte 15 Temmuz sürecine değinerek, "Türkiye ayağındaki prangadan ve içimizdeki mikroplardan kurtuldu" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Harikalar Diyarı'nda Kocaeli heyeti onuruna verdiği yemeğe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ile beraberlerindeki heyet katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu heyet adına Kayseri'nin misafirperverliği için Başkan Mustafa Çelik'e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de 15 Temmuz sürecini değerlendirerek "Haince kalkışmanın bir kez daha tekerrür etmemesini Rabbimden niyaz ediyorum" diye konuştu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, milletimizin meydanlarda bu vatana sahip çıkması, Rabbimizin manevi desteği ile 40 yıllık projenin bir gün geçmeden atlatıldığını vurgulayan Başkan Çelik, "Ayağımızdaki pranganın çıkması ve içimizdeki bu mikrobun temizlenmesiyle önümüz açıldı. Her şerde bir hayır vardır. Bu olayı ikinci Vaka-i Hayriye olarak değerlendiriyorum. İnşallah bundan sonra Türkiye'nin önü açık ve yükselişe geçeceğiz. Artık bu devletin ve milletin önünde kimse duramayacak. Burada olduğu gibi şehirlerimiz arasında böyle bağ oldukça, bu iyi niyet devam ettikçe, vatandaşlarımız arasında konu vatan olunca parti farkı gözetmeksizin birlik beraberlik zirve yaptıkça karşımızda kimse duramaz" dedi.

"Prangadan Kurtulduk, Mikroptan Temizlendik"

"Prangadan Kurtulduk, Mikroptan Temizlendik"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.