Recep Tayyip Erdoğan' ın Köyü Neresi?

Recep Tayyip Erdoğan' ın Köyü Neresi?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken "hangi siyasetçi, hangi köyden" adı altında bir araştırma yaptık. Bu haberimizden Recep Tayyip Erdoğan' ın köyü neresi, köyünün resimleri ve videolarına ulaşabilirsiniz.

Recep Tayyip Erdoğan Rize ilinin, Güneysu ilçesine bağlı Dumankaya köyündendir.

Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.

Güneysu Dumankaya köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dumankaya köyü son dakika gelişmeleri, Dumankaya köyüne özgü yemekler, Güneysu Dumankaya köyünün tarihi, Dumankaya köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dumankaya köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dumankaya, Rize ilinin Güneysu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dumankaya Köyü Resimleri ve dumankaya köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

DUMANKAYA KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Dumankaya, Rize ilinin Güneysu ilçesine bağlı bir köydür. Bu köyün Rumca ismi "Pulihoz"'dur.

Rize iline 17 km, Güneysu ilçesine 3 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum