Safranbolu Ağaçkese Köyü

Safranbolu Ağaçkese Köyü

Ağaçkese Köyü haberleri, Safranbolu Ağaçkese köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ağaçkese köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karabük Köyleri Arasında yer alan Ağaçkese Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Safranbolu Ağaçkese köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağaçkese köyü son dakika gelişmeleri, Ağaçkese köyüne özgü yemekler, Safranbolu Ağaçkese köyünün tarihi, Ağaçkese köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağaçkese köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ağaçkese, Karabük ilinin Safranbolu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağaçkese Köyü Resimleri ve Ağaçkese köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Safranbolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Safranbolu Karabük Arası Kaç Km? Safranbolu Hava Durumu? Karabük Köyleri ve Safranbolu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karabüklü iseniz Karabük Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Karabüklü Ünlüler arasında Safranbolu Ağaçkese Köyünde doğan biri var mı? Safranbolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Ağaçkese, Karabük ilinin Safranbolu ilçesine bağlı bir köydür.Ağaçkese köyü adını şu anda camiye dönüştürülen "ağaç kilise" den aldığı söylenmektedir.

Karabük iline 23 km, Safranbolu ilçesine 15 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.