Şahin Action Kertenkele İle Yaza Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Şahin Action Kertenkele İle Yaza Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Sosyal medya fenomeni Şahin Action müzik camiasına hızlı bir giriş yaptı.

Sosyal medya fenomeni Şahin Action müzik camiasına hızlı bir giriş yaptı. Ünlü gece kulübü Stalk Nişantaşı'nda sergilediği Dj'lik performansı ile göz dolduran Şahin Action yepyeni single albümü "Kertenkele" ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

İnternette keşfedilen ve fenomen olan Şahin Action pek çok ünlünün dikkatini çekerek kısa sürede ciddi bir hayran kitlesi yakaladı. İnstagramda yaptığı dublaj videoları ile İrem Derici, Seda Sayan, Kemal Doğulu, Yonca Evcimik, İvana Sert gibi pek çok ünlünün yakın markaja aldığı Şahin Action ünlü gece kulübü Stalk Nişantaşı'nda Dj performansı ile hayranlarına müzik ziyafeti çekiyor.

Müzikteki iddiasını albüme taşımaya hazırlanan Şahin Action, yazın bombası olacağını ifade ettiği "Kertenkele" isimli single albüm çalışmalarına tüm hızı devam ediyor. Murat Yaprak'ın yapımcılığını üstlendiği albüm Decibel Music Company imzası taşıyor. Dijital platformda müzik severlerin beğenisine sunulan "Kertenkele" bir Yalçın Polat imzası taşırken, şarkının aranjesi ise Can Tosun'a ait.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan ve aslında oyuncuyum diyen Şahin Action; "Oyunculuk anlamında kendime güveniyorum özellikle de mimiklerime. İnstagram'daki videolarım taklit değil aslında. Benimki duygu alışverişi, ben o anki duyguyu alıyorum ve o duyguyla oynamaya başlıyorum. Oyunculuğumu en iyi şekilde sergileyebileceğim bir projenin olması gerek o yüzden kendime yakın hissettiğim bir projede yakında yer alırım diye düşünüyorum" dedi. Albümü ile ilgili ise"Yazın bombası olacak" ifadelerini kullandı.

Şahin Action Kertenkele İle Yaza Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Şahin Action Kertenkele İle Yaza Damga Vurmaya Hazırlanıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.