Şahin Tepesi 5.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Şahin Tepesi 5.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Şahin Tepesi 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı,Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü cuma akşamı atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şahin Tepesi, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Şahin Tepesi dizisi 5. Bölüm yeni fragman izle…

sahin-tepesi-4-bolum-fragmani

Şahin Tepesi 5.Bölüm İzle

"Bir ilk yaşıyorum seninle..."

Tuna, büyük sırrının Mete'nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tuna'ya zaman kazandırırken Mete'yi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır.

Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda'nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir. Melek'in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar.

Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek'in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek'i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna'ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna'yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.

Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Şahin Tepesi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şahin Tepesi dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.