Şahsiyet 10-11-12. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Şahsiyet 10-11-12. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Şahsiyet 10-11-12. Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı, Şahsiyet dizisinin yeni bölümü olan 10-11-12. Bölümünde neler olacak? Şahsiyet dizisinin yeni bölümü olan 10-11-12. Bölümünü puhu tv den izleyebilirsiniz.

Şahsiyet dizisinin yeni bölümü olan 10-11-12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şahsiyet, yeni bölümleriyle puhu tv dizilerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Puhu Tv'de yayınlanan Şahsiyet dizisi 10-11-12. Bölüm yeni fragman izle…

Şahsiyet Genel Hikaye | Konusu

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır.

Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet 10-11-12. Bölüm İzle

Şahsiyet dizisinin yeni bölümü olan 10-11-12. Bölümünü puhu tv den izleyebilirsiniz.

Şahsiyet yeni bölümleriyle sadece puhutv'de!

Şahsiyet dizisinin yeni bölümü olan, 10-11-12.Bölümünü HD ve tek parça olarak Puhu Tv’den izleyebilirsiniz. Şahsiyet Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şahsiyet dizisi yeni bölümleriyle Puhu Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.