Salihli’nin sultanları lige hazır

Salihli’nin sultanları lige hazır

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, oynadığı iki hazırlık maçında Yeşil Bayramiç ve Alaşehir Belediyespor'u 4-0'lık sonuçlarla yenerek, 1 Ekim'de...

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, oynadığı iki hazırlık maçında Yeşil Bayramiç ve Alaşehir Belediyespor'u 4-0'lık sonuçlarla yenerek, 1 Ekim'de başlayacak olan lige hazır olduklarını gösterdi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, Ekim ayında başlayacak olan sezon hazırlıklarına Baş Antrenör Bora Şensoy yönetiminde devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına ise aynı grupta mücadele edeceği Yeşil Bayramiç ve Alaşehir Belediyespor ile oynadı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu'nun da izlediği hazırlık maçlarında üstün bir oyun sergileyen Yeşil-beyazlı ekip, rakiplerini set vermeden 4-0 yenerek sahada kendini gösterdi.

Takım olarak sezon öncesinde çok iyi bir tempo yakaladıklarına değinen Baş Antrenör Bora Şensoy, "Lige günde gerçekleştirdiğimiz çift antrenman ile hazırlanıyoruz. Oynadığımız iki hazırlık maçında da emeklerimizin karşılığını alarak galibiyetle ayrıldık. İnşallah ligde de başarıya ulaşarak, Salihli'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Salihli’nin sultanları lige hazır

Salihli’nin sultanları lige hazır

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.