Samsun’da Kokain Operasyonu: 1’i Kadın 4 Gözaltı

Samsun’da Kokain Operasyonu: 1’i Kadın 4 Gözaltı

Samsun'da polisin bir apartmana düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 1'i Kazakistan uyruklu kadın ile birlikte Türk eşi ve...

Samsun'da polisin bir apartmana düzenlediği operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 1'i Kazakistan uyruklu kadın ile birlikte Türk eşi ve toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinin Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda bir apartmana operasyon düzenledi. Apartmanın bahçesine yukarıdan atıldığı değerlendiren paketler içinde toplam 75 gram kokain ve evlerde yapılan aramada 73 gram esrar, 1 adet tabanca, 2 tüfek, 23 tabanca mermisi, 3 adet şarjör, 1 adet terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendiren 7 bin lira para ele geçti.

Olayla ilgili D.T.(35) ve Kazakistan uyruklu eşi M.T.(22) adlı kadın ile B.B.(39) ve S.U.(38) gözaltına alındı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Samsun’da Kokain Operasyonu: 1’i Kadın 4 Gözaltı

Samsun’da Kokain Operasyonu: 1’i Kadın 4 Gözaltı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.