Samsun’da uyuşturucu ticaretinden 7 tutuklama

Samsun’da uyuşturucu ticaretinden 7 tutuklama

Samsun'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla...

Samsun'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7'si tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 gün önce Bafra ilçesinde sokak satıcılarına yönelik bir süredir sürdürülen çalışmaların ardından operasyon düzenlemiş, olayla ilgili 8 kişi Bafra'da şahıslara uyuşturucu temin ettiği iddia edilen 1 kişi de İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 150 adet ecstasy uyuşturucu hap, 48 gram bonzai, 3 paket esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet muşta, ve uyuşturucu tartmada kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirilmişti. Samsun Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan ve bugün Bafra Adliyesine sevk edilen T.C.(23) ve M.T.(29) çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye ifade veren R.M.(20), S.K.C.(24), S.E.(34), Ü.G.(28), O.Y.(22), A.V.(41) ve İ.B.(33) tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevine gönderildiler.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.