Sandıklı Belediyesi Gıda Paketi Dağıtımına Başladı

Sandıklı Belediyesi Gıda Paketi Dağıtımına Başladı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi tarafından her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da hazırlanan gıda yardım paketleri, Kültür ve Sosyal İşler...

Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesi tarafından her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da hazırlanan gıda yardım paketleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

11 Mahallede muhtarlar ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların Ramazan ayının ilk günlerinde dağıtılarak vatandaşların faydalanması amaçlanıyor. İçerisinde bulgur, pirinç, ayçiçek yağı, makarna, çorba, salça, mercimek, şeker, çay gibi paketlerin bulunduğu ve kaliteli markaların tercih edildiği erzak paketleri dağıtılmaya başlandı.

Konu hakkında bir açıklamada yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; "Sandıklı Belediyesi ve muhtarlarımız ile tespit edilen yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayı münasebetiyle kuru gıda paketleri dağıtıyoruz. Bu mübarek ayda kimsenin sofrası boş kalmasın istiyoruz. Yardım paketlerimizi gece saatlerinde büyük bir titizlik içerisinde dağıtıyoruz. Ramazan ayı bereket ayıdır, yardımlaşma ayıdır, bu nedenle vatandaşlarımızın hayır duasını almak, kendilerinin yapacağı duada bulunmak yapılan bu hayır hasenatın güzelliğini ortaya çıkarmış oluyor. Ramazan yardım paketlerimizi birkaç gün içerisinde dağıtarak bu hafta sonunda mahalle iftarlarımız ile vatandaşlarımız ile buluşacağız" dedi.

Sandıklı Belediyesi Gıda Paketi Dağıtımına Başladı

Sandıklı Belediyesi Gıda Paketi Dağıtımına Başladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.