Saski’ Den Don Uyarısı

Saski’ Den Don Uyarısı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), beklenen soğuk hava ve kar yağışı ile ilgili olarak su abonelerini...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), beklenen soğuk hava ve kar yağışı ile ilgili olarak su abonelerini uyararak su saatlerinin donmaması için alınması gereken önlemlerle ilgili bilgi verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi ile birlikte don olayı beklendiğini belirterek, "Su sayaçlarının dondan zarar görmemesi ve abonelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için sayaçların, bulunduğu yerin hava cereyanına karşı korunması ve dona karşı hassas olan sayaçların, açıkta kalan tesisatların uygun şekilde (kalın yün kumaş, battaniye, boru kılıfı vb. malzemeler ile sıkıca sarılarak) muhafaza altına alınması, ayrıca varsa muhafaza kutularının talaş veya samanla doldurularak sayaçların korunmaları gerekmektedir" dedi.

Saski’ Den Don Uyarısı

Saski’ Den Don Uyarısı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.