Savaşçı 32. Bölüm Fragmanı İzle 18 Şubat

Savaşçı 32. Bölüm Fragmanı İzle 18 Şubat

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Savaşçı, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Savaşçı dizisi 32.Bölüm yeni fragman izle…

Savaşçı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Savaşçı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Başrollerinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy' un rol aldığı savaşçı dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Savaşçı oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Yıldız Çağrı Atiksoy Aslı karakteriyle Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle karşımızda. Berk Oktay' ı İlişki Durumu Karışık dizisinde Can olarak hatırlıyorsunuzdur. 

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Savaşçı dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Savaşçı dizisi konusu hayli dikkat çekici; Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...
 
Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

savasci-32-bolum-fragmani
 
Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
 
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Savaşçı 31. Bölümde Neler Olacak?

Albay Kopuz, Kuzgun’un kim olduğunu ve amacını araştırmaya başlar. Bu arada gelen test sonucuyla kahvenin içinde zehir olduğunu öğrenir ve Pia meselesiyle ilgili harekete geçer.

Kılıç Timi ise Kuzey Irak’ta bir üs bölgesini ve Türkmen köyünü ziyarete gidecek olan Kutalmış Paşa’ya refakat etmek üzere göreve çıkar. Türk Özel Kuvvetleri’ne mensup bir General’in bölgeye geldiğini öğrenen Kuzgun fırsatı kaçırmaz.

Fakat Çiğdem Teğmen’in bir ayrıntıyı farketmesiyle gerekli güvenlik önlemini alan Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya girer. Her şeye rağmen General’i öldürmeye kararlı olan Kuzgun’un önce Kılıç Timi’ni bertaraf etmesi gerekecektir.

Savaşçı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

Savaşçı 30. Bölüm Özeti

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da hesaplaşma zamanı!

Pia’nın zehirli kahveyi hazırlayıp Albay Kopuz’a sunduğu sırada, karargaha gelen Temo’yla ilgili önemli bir istihbarat, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Fakat Temo, hazırladığı sinsi planını hemen devreye sokar. Temo ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya giren Kılıç Timi, gelişen beklenmedik bir durumla, zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Ama Temo’yu ölü ya da diri ele geçirmeye kararlı olan Yüzbaşı Kağan’ın ve Yüzbaşı Haydar’ın vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Kağan ve Yörük Haydar, Temo’yu yok etmek için bir kez daha ateşe koşarlar: tüm sevdikleri ve kapanmamış tüm hesaplar için.

Diğer tarafta ise Temo’yla bağlantısı olduğu anlaşılan Kuzgun, Kılıç Timi’ne bela olmak için büyük bir hazırlık içindedir...

Savaşçı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

Savaşçı dizisinin yeni bölümü olan, 32. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Savaşçı Son Bölüm Full HD Tek Part İzleSavaşçı dizisi yeni bölümleriyle Pazar Akşamı Fox Tv'de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.