Savaşçı 91. Bölüm Canlı İzle! Fox Tv ile Savaşçı 91. Bölüm Son Bölüm İzle

Savaşçı 91. Bölüm Canlı İzle! Fox Tv ile Savaşçı 91. Bölüm Son Bölüm İzle

Savaşçı 91. bölümüyle cumartesi saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Kılıç Timi zamana karşı yarışırken Markus’u durdurmak kolay olmayacaktır. Savaşçı 91. son bölümünü haberimizdeki linkten izeyebilirsiniz.

Markus’u yakalamaya kararlı olan Kopuz Albay, yaptığı plan doğrultusunda Çiğdem Teğmen’i ve Seyfi’yi harekete geçirir. Savaşçı 91. bölümüyle pazar akşam Fox TV’de ekranlara geliyor.

Türkmen köyüne saldıran teröristlere, yardım ve yataklık eden güvenlik şirketi elemanları, Kopuz Albay ve Kılıç Timi tarafından ele geçirilmiştir. Yaşanan büyük gerilime rağmen, Kopuz Albay’ın suçluları bırakmaya hiç niyeti yoktur... Tüm gelişmeler pazar akşam Savaşçı 91. bölümde izleyici karşısında olacak. Fox TV’nin beğenilen dizisi Savaşçı 91. bölüm izlemek için haberimizdeki linki tıklayın!..

Savaşçı 91. BÖLÜM İZLE! FOX TV Savaşçı SON BÖLÜM…

Fox TV’nin sevilen dizisi Savaşçı pazar akşamı 91. bölümüyle ekranlara geliyor.

Savaşçı 91. BÖLÜM İZLE!

Savaşçı 90. Bölüm Özeti

savasci-90-bolum-ozeti.jpg

Kopuz Albay ve Kılıç Timi, Markus’un yaşadığından habersiz, karargâha dönmek için yola çıkarlar. Ancak Markus, yaptığı yeni bir hamleyle timi tuzağa çekmeye çalışır. Türkmenler’i köylerinden sürmeye çalışan bir grup teröriste gerekli desteği sağlar. Köye büyük bir saldırının olduğunu öğrenen Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan, bunun tuzak olduğunu tahmin etseler de her şeyi göze alırlar ve Türkmenler’i kurtarmak için hemen harekete geçerler.

Kopuz Albay’ın bu defa köye saldıran teröristler ve onlara destek sağlayan güçler için çok özel bir planı vardır. Markus evinde büyük bir heyecanla saldırıdan gelecek haberi beklerken, Kopuz Albay ve Kılıç Timi, Türkmen Köyü’nü sonuna kadar savunacaktır...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.