Semih Turgut İçin Altınova’da Tören

Semih Turgut İçin Altınova’da Tören

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başaltında 3. olarak kürsüye çıkan ve "Başpehlivan" unvanını kazanan Altınova Belediyespor'un güreşçisi...

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başaltında 3. olarak kürsüye çıkan ve "Başpehlivan" unvanını kazanan Altınova Belediyespor'un güreşçisi Semih Turgut için belediye binası önünde tören düzenlendi.

Altınova Belediye binası önünde düzenlenen törene; Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Emniyet Amiri Abdullah Özaydın, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, Altınova İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başta ailesi ve nişanlısına minnettar olduğunu ifade eden Semih Turgut, "Bize sahip çıkan her türlü desteği veren değerli Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve ekibine teşekkür ederim. Ayrıca; Kaymakamlarımız Nurullah Kaya ve Zafer Engin'e, çalışmalarımda bana her türlü desteği veren Burak Kaya kardeşime, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetimine, İl Gençlik Spor Müdürümüz Met in Kaplan'a, İlçe Gençlik Spor Müdürümüz Mehmet Sait Başaran'a ve beni destekleyen tüm halkımıza teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız" dedi.

Önceki dönem Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'nın kapının aralanarak önemli başarılar elde edildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Semih ve Burak bu yıl çok çalıştılar. Aynı zamanda alt yapıyı oluşturan gençlerimizi de çok iyi çalıştırdılar. Altınova olarak geçmiş yıllarda Kırkpınar Başpehlivanlığında 2.'lik ve 3.'lük elde etmiştik. Bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Semih ve Burak yollarına devam ederken, altyapıdan da nice pehlivanlar yetiştirecek ve ilçemizin adını duyurmaya devam edecekler. Kendilerini yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Semih Turgut İçin Altınova’da Tören

Semih Turgut İçin Altınova’da Tören

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.