Seramiksan Altyapı Takımlarından Başarı

Seramiksan Altyapı Takımlarından Başarı

Seramiksan Spor Kulübü'nün alt yapısında bulunan minik, yıldız, ve genç voleybol takımları Manisa il birincisi olurken, küçükler voleybol takımı ise...

Seramiksan Spor Kulübü'nün alt yapısında bulunan minik, yıldız, ve genç voleybol takımları Manisa il birincisi olurken, küçükler voleybol takımı ise il ikincisi olarak turnuvayı tamamladı.

Bayan voleybol spor dalında A Takım ve alt yapı takımları düzeyinde faaliyetlerini sürdüren Seramiksan Spor Kulübü, gençleri voleybola teşvik etmek, voleybolu hayatlarının bir parçası haline getirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl Bayan Voleybol Takımının Sultanlar Liginde mücadele göstermesinin ardından altyapı takımlarında da başarılı olan kulüp, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Kızlar İl Birinciliği Müsabakalarında aldığı derecelerle büyük başarı gösterdi. Kulübün Minik Kuğular, Yıldız Kuğular ve Genç Kuğular takımları il birincisi olma başarısı gösterirken, Küçük Kuğular Takımı il ikincisi olarak turnuvayı kapattı. Minik Kuğular takımı kazandıkları birincilikle 11-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Kulüplerarası Altyapı Türkiye Şampiyonasında Manisa'yı temsil etme hakkı kazanırken, Mayıs ayında düzenlenecek olan grup maçlarında Genç Kuğular 11-12-13-14 Mayıs, Yıldız Kuğular Takımı ise 18-19-20-21 Mayıs tarihlerinde mücadele verecek.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.