Servet 2. Bölüm Fragmanı İzle

Servet 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Servet dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü perşembe akşamı saat 20:00 de show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Servet dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü perşembe akşamı saat 20:00 de show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Servet”in yayın günü belli oldu. 13 Nisan Cuma akşamı ekran yolculuğuna başlayacak olan Servet güçlü senaryosu ve iddialı kadrosuyla ses getirmeye hazırlanıyor. Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

Can Yiğit (Yusuf Çim) ve Ferah Feza’nın (Bahar Şahin) paylaşılamayan dev bir servet  için yapılan kavganın ortasında kaldıkları aşk hikayelerinin konu olacağı Servet, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar