Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm Fragmanı 25 Ekim

Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm Fragmanı 25 Ekim

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünü çarşamba akşamı Atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Seven Ne Yapmaz, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisi 8. Bölüm yeni fragman izle…

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu

"Kalbimde kelebekler uçuyor..."

Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan romantik bir aşk hikayesi…

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır. Ozan memlekette, o güne kadar tanık olmadığı saf bir yüreğe ve güzelliğe sahip Nazlı'yla karşılaşır.

Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona... Hayli heyecanlı başlayan tanışmaları giderek eğlenceli bir kovalamacaya dönüşür.

Beraber çok güzel zaman geçirirler, ama Ozan'ın aklında elbette Nazlı'yla evlenmek yoktur. Fakat çocukluğundan bu yana Nazlı'yı büyüten Fatma ana ve bölgenin bir numaralı dedikoducusu Hatice bir yanlış anlama sonucu iki aşığı yakalar, Nazlı'yla Ozan'ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır.

Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul'dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı'yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul'a döner. Nazlı, Ozan'ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. Bunu Ozan'ın yanına bırakmayacaktır; Ozan'dan intikam almak için soluğu İstanbul'da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar.

Nazlı'nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır. Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu'nun yardımıyla Ozan'ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

 

Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaştığı, Safranbolu'dan İstanbul'a uzanan eğlenceli, zaman zaman da dramatik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Yusuf Çim ve Seren Şirince'ye; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu 'Bazı Filmler Yazı Grubu'nun yazdığı dizi atv ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Seven Ne Yapmaz 7.Bölüm Özeti

"Ben Ozan'ı ilk gördüğüm bütün gerçeği söyleyeceğim..."

Ozan, Gizem'in dedesinin fotoğrafını bir diş macunu ilanında görünce şok olur, demek ailem diye tanıştırdığı kişiler sahtedir. Belki de her şey, Gizem bile sahtedir. Gizem ve Arzu bunu şiddetle reddederler ama ortada bir şeyler döndüğü kesindir. Yoksa hep şüphelendiği gibi Gizem aslında Nazlı mıdır?

Mehmet ile Serkan'a durumu anlatır. Bunca dolap çeviren Gizem ve Arzu'nun itiraf edecek hali yoktur. Yapmaları gereken şey kanıt bulmaktır. Arzu ile Nazlı da kara kara Ozan'ın gerçeği anlamaması için ne yapacaklarını düşünüyorlardır. Ozan, son zamanlarda olanlardan dolayı kafasının karışık olduğunu söyleyerek Gizem ve Arzu'yu yemeğe davet eder.

Yemekte Mehmet onları oyalar, gözünün önünden ayırmazken, Nurcan Abla'nın evine gidecek ve Nazlı orda mı bakacaktır. Gizem ile Arzu buluşacakları restorana gelip Mehmet'i tek başına görünce durumu anlarlar.

Ne yapıp edip Gizem'in bir süreliğine ortadan kaybolmasını ve Nazlı olarak Ozan'ın karşısına çıkmasını sağlamaları gerekiyordur. Bu sırada Yadigar da kendi oyununu devreye sokmuş ve Recep'e Nazlı'nın bu akşam parka geleceğine söz vermiştir. Ortalık yine fena karışmıştır...

Seven Ne Yapmaz dizisinin yeni bölümü olan, 8. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Seven Ne Yapmaz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Seven Ne Yapmaz dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.