Şevkat Yerimdar 24.Bölüm Fragmanı 3 Kasım

Şevkat Yerimdar 24.Bölüm Fragmanı 3 Kasım

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 24. Bölümünü cuma akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fox Tv dizileri arasında popüler olan başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ve Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin rol aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 23.Bölümünde neler olacak?

Şevkat Yerimdar Fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde şevkat yerimdar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.

sevkat-yerimdar-24-bolum-fragmani

Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şevkat Yerimdar dizisi daha önce şevkat yerimdar 2 ve şevkat yerimdar 3 filmleriyle izleyici ile buluşmuştu. Daha sonra dizi olarak devam eden ve yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam eden Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi 24. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı?

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir  sloganıyla başlayan Şevkat Yerimdar Dizisi Konusu sizin de dikkatinizi çekecektir.

Cuma, tesedüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda  kalır. Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır.
İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.

Şevkat Yerimdar 23.Bölüm Özeti

“Esin, Şevkat’ten inanılmaz bir evlilik teklifi beklemektedir ve bunun için ona üç hak tanır. Şevkat bütün mahalleyi seferber eder. Ama işler gittikçe karışır, içinden çıkılmaz bir hal alır. En sonunda Cevdet duruma el koyar ve kızının Şevkat ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Şevkat’in artık sabrı taşmıştır ve herkesi şok edecek bir hamle yapar.

Bozkır ve Gülperi, Erkan’ın ailesi ile tanışmak isterler. Çözüm gene Cuma’dan gelir. Sahte anne, baba ayarlayarak Bozkır’ların evine giderler.  Ama tam her şey yolunda derken, sahte anne, baba herkesin ortasında kavgaya tutuşur.
 Olsen ve Selami bir çay turnuvası yapmaya karar verirler. Kaybeden mahalleden gidecektir.”

Şevkat Yerimdar 22.Bölüm Özeti

Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır.

Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.
Cuma, tesedüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda  kalır.

Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır.
İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan, 22. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Şevkat Yerimdar  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.