Şevkat Yerimdar 27.Bölüm Fragmanı İzle 24 Kasım Cuma

Fox tv nin sevilen komedi dizisi şevkat yerimdar 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar dizisinde bu hafta mahalleyi neler bekliyor?

Şevkat yerimdar dizisinin 27.bölüm fragmanı ve bilgileri yayınlandığında hemen sitemize eklenecektir. Bizi takipte kalın.

Geçen bölümde Şevkat Yerimdar dizisinde şevkat aksiyon yok dese de mahallede aksiyon hiç bitmez. Bu defa da Selami' nin yeğeni kaçırılıyor. Şevkat Yerimdar 26.bölüm de neler olmuştu hatırlayalım?

Şevkat ölümle burun buruna! 

Esin Şevkat' e büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Şevkat Yerimdar 26.bölümde Gökhan Türkmen diziye konuk olmuştu.

Selami’nin yeğeni kaçırılmıştır ve yüklü bir fidye istenmektedir. Tüm mahalle çocuğu kurtarmak için seferber olur. Şevkat’in ünü devam etmektedir. Sokaktaki kızların ilgisinden Esin çok mutlu değildir. Fakat Esin’in de Şevkat’e bu konuda büyük bir sürprizi vardır.
 
Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.

Şevkat Yerimdar yeni bölümü olan 27.bölüm Cuma Akşamı Fox Tv de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar