Şevkat Yerimdar 32. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Şevkat Yerimdar 32. Bölüm Fragmanı İzle 29 Aralık

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü cuma akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şevkat Yerimdar , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi 32. Bölüm yeni fragman izle…

Şevkat Yerimdar Fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde şevkat yerimdar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Fox Tv dizileri arasında popüler olan başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ve Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin rol aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 32.Bölümünde neler olacak?

sevkat-yerimdar-32-bolum-fragmani

Şevkat Yerimdar 30. Bölüm Özeti

İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.

Şevkat, uyarmasına rağmen İsmail’in yalanına ortak olduğu için Esin’in üstüne gider ve küserler. Fakat her şeye rağmen Bozkır ve Gülperi’nin gitmesini engellemek için birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.

Cuma tablolarını yapmaya devam eder. Fakat işler tersine döner.

Şevkat Yerimdar 29.Bölüm Özeti

Esin aniden öfkeli bir insan olmuştur. Mahalleli ilk başlarda bunu ciddiye almasa da sonradan işler gittikçe büyür. Esin, önüne gelenle kavga ediyor ve herkese atarlanıyordur. Bundan Şevkat de nasibini alır.

Galeriye gelen ünlü bir sanat eleştirmeni cumanın tablosuna bayılır ve onun bir şaheser olduğunu söyler. Artık bütün herkes Cuma’nın tablosunun peşindedir. Cuma beklenmedik bir şöhrete kavuşur.

Bahar ve Niko aynı evde geçinemeye başlarlar ve Niko kendisine yeni bir ev aramaya başlar.

İsmail ve Tezene evliliklerinin ilk günlerini oldukça romantik geçiriyorlardır. Gülperi aynı romantikliği Bozkırdan bekledikçe işler karışır.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan, 32. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Şevkat Yerimdar  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.