Şevkat Yerimdar 34. Bölüm Fragmanı İzle 19 Ocak

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm Fragmanı İzle 19 Ocak

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü cuma akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şevkat Yerimdar , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi 34. Bölüm yeni fragman izle…

Şevkat Yerimdar Fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde şevkat yerimdar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Fox Tv dizileri arasında popüler olan başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak ve Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin rol aldığı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 33.Bölümünde neler olacak?

sevkat-yerimdar-34-bolum-fragmani

Şevkat Yerimdar 32. Bölüm Özeti

Mahalledeki herkes, yeni yıla geçmişte yaptıkları hataları telafi ederek girmeye karar verirler. Fakat geçmişin yükünden kurtulma çabası onları ummadıkları maceraların içine sürükler.

Cuma, kimsenin açamayacağı bir kelepçe icat etmiştir. Bu kelepçeyi Bozkır ve İsmail üstünde deneyince olanlar olur. Kelepçenin anahtarı kaybolduğu için Bozkır ve İsmail yapışık ikiz gibi gezmek zorunda kalırlar.

Geçmişiyle hesaplaşma çabasında olan ahali bir yandan da yılbaşı eğlencesi için kolları sıvar.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan, 34. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Şevkat Yerimdar  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.