Şevkat Yerimdar 36. Bölüm Fragmanı İzle

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm Fragmanı İzle

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünü cuma akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan 36. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şevkat Yerimdar , yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisi 36. Bölüm yeni fragman izle…

Şevkat Yerimdar Fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde şevkat yerimdar dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

 
sevkat-yerimdar-36-bolum-fragmani

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm Özeti

Esin dergide okuduğu bir taktiği, Şevkat üstünde denemeye karar verir. Sebepsiz yere surat yapar. Şevkat’in Esin’in gönlünü alabilmesi için ilk önce ne yapmış olduğunu bulması gerekmektedir.

Cuma canlı yayına katılır. Fakat sıra şarkı söylemeye gelince işler karışır. Cevdet küçük bir kalp krizi geçirir. Artık bir an önce torun sevmek istemektedir. Şevkat’ten evlilik işini çözmesini ister. Şevkat borcunu ödeyebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirir ve özel koruma olur. Fakat koruması olduğu kişi, Esin’in hiç hoşuna gitmeyecektir.

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümü olan, 36. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Şevkat Yerimdar  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şevkat Yerimdar dizisi yeni bölümleriyle Cuma Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.