Sil Baştan 4. Bölüm Fragmanı İzle

Sil Baştan 4. Bölüm Fragmanı İzle

Sil Baştan 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sil Baştan 4. Bölümü 21 Haziran 2018 tarihinde yayınlanacak. Hafta içi yayınlanacak dizi hergün saat 19:00 da Kanal 7 ekranlarında olacak.

Sil Baştan dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sil Baştan, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Sil Baştan dizisi 4. Bölüm fragman izle…

Sil Baştan 4. Bölümü 21 Haziran 2018 Salı tarihinde yayınlanacak.

Sil Baştan Genel Hikaye | Konusu

‘Sil Baştan’ çoklu kişilik bozukluğu olan Cha Do-Hyun ve doktorluğunun ilk yıllarındaki Oh Ri Jin arasında yaşanan zorlu aşk ilişkisini konu alıyor.

Varlıklı bir ailede büyüyen Cha Do-Hyun, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda, çoklu kişilik bozukluğu yaşamaya başlar. Yedi farklı kişiliğe sahip olan Cha Do-Hyun’un hayatı, Oh Ri Jin ile tanıştığında değişir. Oh Ri Jin ise Cha Do-Hyun’ın yedi kişiliğine birden hükmetmeye kararlı bir psikiyatri doktorudur. Mesleğinin ilk yıllarında olan Oh Ri Jin, hastaneden kaçan hastasını bulmak için gittiği kulüpte Cha Do-Hyun ile tanışır. Anında farklı kişilikler arasında geçişler yapan Cha Do-Hyun, Se Gi karakterine büründüğü sırada Oh Ri Ji’ye ilk görüşte âşık olur.

Yedi farklı karaktere hayat veren Cha Do-Hyun; ruhu parçalara bölünen Shin Se Gi, özgürlüğüne düşkün Perry Park ve intihara yatkın kişiliği ile Ahn Yo Seob gibi kişilikleri ile izleyicileri ekrana kitleyecek.

Sil Baştan 4. Bölüm İzle

Sil Baştan (Kill Me Heal Me) dizisinin 4. Bölümünü pazartesi günü saat 19:00 da Kanal 7 ekranlarından izleyebilirsiniz.

FRAGMAN HENÜZ YAYINLANMADI...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.