Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak'ta teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan uzman çavuşlar Sedat Düzgün ve Nezir Pınarcı'nın...

Şırnak'ta teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan uzman çavuşlar Sedat Düzgün ve Nezir Pınarcı'nın naaşları düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesi kırsalında teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen uzman çavuşlar Sedat Düzgün ve Nezir Pınarcı için uğurlama töreni düzenlendi. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su, Belediye Başkan vekili Turan Bedirhanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Jandarma Komutanı Hünkar Keleş, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri, şehitlerin yakınları ve silah arkadaşları katıldı.

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşlarının katafalka konulup, özgeçmişlerinin okunmasıyla başlayan tören, dua edilmesiyle sona erdi.

Törenin ardından şehit Pınarcı'nın naaşı Manisa'ya, şehit Düzgün'ün naaşı ise Çorum'a gönderilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanına götürüldü.

Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

Şırnak Şehitleri Memleketlerine Uğurlandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.