Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm Fragmanı İzle 8 Ocak

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm Fragmanı İzle 8 Ocak

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünü pazartesi akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Siyah Beyaz Aşk , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

Siyah Beyaz Aşk fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan siyah beyaz aşk dizisi 16 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Siyah beyaz aşk dizisi konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor!  Kanal D nin iddialı dizilerinden Siyah Beyaz aşk dizisi konusu şöyle;  Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

siyah-beyaz-ask-12-bolum-fragmani

Siyah Beyaz Aşk 9. Bölüm Özeti

Aslı, Ferhat'ın intikam almasını önleyebilecek mi? Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Aslı ve Ferhat aşık mı oluyor? Arzu, Cahit'in sakladığı olayı öğrendi mi? Ferhat, Namık'ın kendi, babası olduğunu öğreniyor mu? Hasmı, Ferhat'a hangi gerçekleri anlatıyor?

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Özeti

Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor!

Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişini öğrendikçe tüm acılarını anlamaya başlar. Ferhat'ın, Namık Emirhan'ın oğlu olduğunu öğrenen Aslı, yıllardır bir yalanın içinde yaşadığını öğrenir. Ferhat'ın babasının yasını hala tutması, Aslı'nın kalp kırıklıklarını ortaya çıkarır. Anne ve babasını kaybeden Aslı, Ferhat'ın karanlık yüzünü de yavaş yavaş aydınlatmaya başlar.

Ferhat ile Aslı'yı bekleyen yeni tehlike ne olacak? Ferhat, babasının Namık Emirhan olduğunu öğrenebilecek mi? Aslı, öğrendiği gerçekleri itiraf edecek mi?

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.