Siyah Beyaz Aşk 16.Bölüm Fragmanı İzle

Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Siyah Beyaz Aşk 16. Bölümünü pazartesi akşam saat 20:00 de kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Pazartesi akşamı reytinglerinde üst sıralarda yer alan Kanal D nin favori dizilerinden olan Siyah Beyaz Aşk dizisinde seyircileri bu hafta neler bekliyor?

Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi?

Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ise Aslı'nın zarar görmemesi olduğunu açıklar. Azad, bu konuda Ferhat ile aynı görüşte değildir ve ona yol gösterici olmak ister.

Aslı ve Ferhat, birlikte son yolculuklarına mı çıkacak?

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanal Da?

Siyah Beyaz Aşk dizisi pazartesi akşamı saat 20:00 de Kanal D ekranlarında olacak. Ancak saat 20:00 de dizinin özeti başlamaktadır. Genel de saat 21:00 de yeni bölüm yayınlanmaktadır.

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin 16. Bölümünü HD ve Tek Part Olarak İzle

Siyah Beyaz Aşk dizisini tek part ve HD olarak pazartesi akşamları saat 20:00 de Kanal D ekranlarından veya https://www.kanald.com.tr/canli-yayin adresinden veya Kanal D nin resmi youtube kanalından izleyebilirsiniz. Dizi bittikten sonra yine kanal d nin resmi sitesinden Siyah Beyaz Aşk dizisinin bölümlerini izleyebilirsiniz.

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar