Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 27 Kasım

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 27 Kasım

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü pazartesi akşamı kanal d ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Siyah Beyaz Aşk , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi 7. Bölüm yeni fragman izle…

Siyah Beyaz Aşk fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Kanal D dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşecek olan siyah beyaz aşk dizisi 16 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Siyah beyaz aşk dizisi konusu diğer dizilerden ayrılıyor.  Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor!  Kanal D nin iddialı dizilerinden Siyah Beyaz aşk dizisi konusu şöyle;  Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan.

Siyah Beyaz Aşk 5.Bölüm Özeti

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha alır ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşünür. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark eder ve bu durum onu oldukça sarsar.

Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalır. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıvar.

Cem ise artık gizlice ailenin içine girmenin yollarını aramaktadır ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet edecektir. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve onu iyice göz hapsine alır. Acaba Aslı Ferhat'a yakalanmadan planlarını gerçekleştirebilecek midir?

Aslı'yı öpen Ferhat, duygularını kontrol etmekte zorluk yaşıyor!

Siyah Beyaz Aşk 6.Bölüm Özeti

Ferhat ve Aslı, peşindeki adamlardan kurtulmayı başarabilecek mi?

Namık, Ferhat'ın yavaş yavaş gönlünü kaptırarak Aslı'ya aşık olduğunu düşünmeye başlar. Bu düşündüğünü Ferhat'a söylediğinde ise umursamaz bir tavırla karşılaşır.

Ferhat ve Aslı'nın peşinde onlara zarar verebilecek adamlar vardır. Ferhat, Aslı'nın güvenliği için bilinmez bir dağ evinde kalmanın uygun olacağını düşünür.

Fakat bu dağ evi gizlenmek için yeterli olmayacaktır. Ferhat ve Aslı'nın peşindekiler, sadece Aslı'yı sağ istediği için bu kovalamacada büyük bir kayıp olabilir. Ferhat, Aslı'yı güvende tutabilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölümü olan, 7.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Siyah Beyaz Aşk dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.