Siyah Beyaz Aşk Dizisi Oyuncuları

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Oyuncuları

Siyah Beyaz Aşk dizisi kanal d nin iddialı yapımlarından birisi. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın rol alıyor. Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! 

Kanal D nin iddialı dizilerinden Siyah Beyaz aşk dizisi konusu şöyle;  Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. 

Siyah Beyaz aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah beyaz aşk dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin oyuncuları şöyle;

Başrolde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay oynuyor.

Birce Akalay yine doktor olarak karşımızda. Aslı Çınar; Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır. 

siyah-beyaz-ask-dizisi-oyunculari

İbrahim Çelikol ise Ferhat ismi ile karşımızda.  Ferhat Aslan; 11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

Diğer oyuncular ise çöyle; Arzu Gamze Kılınç, Muhammed Uzuner, Nur Fettahoğlu, Cahit Gök ve Kadriye Kenter

İbrahim Çelikkol (Ferhat), 14 Şubat 1982 Kocaeli doğumlu oyuncu daha önceden Pars Narkoterör, Karadağlar, İffet, Merhamet, Kod Adı Reaksiyon, Seddülbahir 32 Saat ve Kördüğüm kadrosunda yer almıştır. 

Birce Akalay (Aslı), 19 Ekim 1984 İstanbul doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Asi, Alayına İsyan, Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin, Ben Onu Çok Sevdim, Küçük Ağa, Evli ve Öfkeli ile Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Arzu Gamze Kılınç (Yeter); 31 Mart 1969 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro/Oyunculuk bölümü mezunudur. Daha önceden Çiçek Taksi, Çekirdek Aile, Perçem, Hırsız Polis, Gönülçelen, Bir Çocuk Sevdim, İntikam ve son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosunda yer almıştır.

Dizide karşımıza çıkan karakter Yeter Aslan Beş çocuklu yoksul bir ailede büyümüştür. Zorla istemediği bir adamla evlendirilir. Yeter, mutsuzluğunun hıncını çocuklarından çıkarır. Hırsları yüzünden büyük hatalar yapar, bu da çocuklarının ona karşı cephe almasına neden olur. Özellikle Ferhat’la arasında yıkılmaz bir duvar vardır. Yeter’in en büyük isteği Ferhat’ın sevgisini yeniden kazanabilmektir.

Kıvanç Kasabalı (Sinan); 24 Şubat 1975 İstanbul doğumlu oyuncu Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz ile profesyonel oyunculuğa başladıktan sonra Yaprak Dökümü, Küçük Kadınlar, Merhamet, Ağlatan Dans, Analar ve Anneler ile Bodrum Masalı’nın kadrosunda yer almıştır.

Ece Dizdar (İdil); 13 Mayıs 1979 İstanbul doğumlu oyuncu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Profesyonel oyunculuk hayatına Cafer Özgül’ün yönettiği Esir Şehrin İnsanları dizisi ile başlangıç yapmıştır. Al Yazmalım, Şubat, Güneşi Beklerken, Beş Kardeş, Arkadaşlar İyidir, Fi ve Görünen Adam’ın kadrosunda yer almıştır.

Muhammet Uzuner (Namık); 30 Haziran 1965 Samsun doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Cografya Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk bölümü mezunudur. Berivan, Perçem, Bıçak Sırtı, Parmaklıklar Ardında, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kalbim Seni Seçti, Saklı Kalan ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Dizi de karşımıza çıkan karakter Namık Emirhan; Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış, en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık’ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat’a devredip, yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır. 

Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1981 Almanya/Duisburg doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü mezunudur. Daha önceden Benden Baba olmaz, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Filinta ve Hayat Yolunda gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Cahit Gök (Cüneyt), 7 Ekim 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 2009 yılında Meral Okay’ın kaleme aldığı Bir Bulur Olsam dizisi ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Akabinde Ezel, Mavi Kelebekler, Üsküdar’a Giderken,Güzel Çirkin, Urfalıyım Ezelden, Hatırla Günül ve Tutar mı Tutar’ın kadrosunda yer almıştır.

Uğur Aslan (Cem), 9 Şubat 1972 Hatay doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Kayıp, Yer Gök Aşk, Aile Reisi ve Kara Sevda gibi dizi projelerinde yer almıştır.

Deniz Celiloğlu (Yiğit), 1 Ocak 1986 Bulgaristan doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Daha önceden Kanıt, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Balık, Emanet, Gecenin Kraliçesi, Poyraz Karayel ve O Hayat Benim gibi projelerde rol almıştır.

Dizide karşımıza çıkan karakter, Yiğit Aslan ;Babası Necdet’in ölümü, Yiğit’in hayatının dönüm noktası olmuştur. Çok sevdiği ağabeyi Ferhat’ın yavaş yavaş kötülerin dünyasına geçişine tanıklık etmiştir. Yiğit, ağabeyinin aksine babası gibi dürüst ve iyi bir adam olmayı seçmiş ailesiyle bağlarını koparmış ve savcı olmuştur. Başarılı ve gözü kara bir savcıdır. Bütün suçluların adalet önünde hesap vermesi gerektiğini düşünür. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

Sinem Ünsal (Gülsüm), Oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu daha önceden geçtiğimiz sezon Çoban Yıldızı kadrosunda yer almıştır.

Kadriye Kenter (Handan), 1 Ocak 1954 İstanbul doğumlu oyuncu tiyatro eğitimi almıştır. Daha önceden Şapkadan Babam Çıktı, Maki, Benim Adım Feridun ve Ölene Kadar gibi projelerde rol almıştır.

Dizide karşımıza çıkan karakter, Handan Adaklı; Namık’ın ablasıdır. Öksüz ve yetim kaldıktan sonra Namık’la birlikte kardeşlerine bakmıştır. Çektiği zorluklar Handan’ı hırslı biri haline getirmiştir. Hayatı boyunca Namık’ın en büyük destekçisi olmuştur. Oğlu Abidin yerine Ferhat’ın, Namık’ın gözbebeği olmasından memnun değildir. İsteklerine ulaşmak konusunda  asla acele etmez sabırla bekleyerek gerçekleşmesini sağlar. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.