Siyah İnci 20. Bölüm Fragmanı İzle 15 Şubat

Siyah İnci 20. Bölüm Fragmanı İzle 15 Şubat

Siyah İnci dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü perşembe akşamı Star Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Siyah İnci dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Siyah İnci, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Siyah İnci dizisi 20.Bölüm yeni fragman izle…

Başrolde Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel in rol aldığı Star Tv de yayınlanan Siyah İnci Oyuncuları arasında Berk Hakman, Neriman Uğur, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Yeşim Büber, Mehmet Mehmedof gibi isimler yer alıyor. Tolgahan Sayışman daha önce Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştı. Hande Erçel ise Güneşin Kızları dizisinde Selin karakterini canlandırmıştı.

Siyah İnci dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde siyah inci dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Star Tv dizileri arasınd reyting sıralamasında üst sıralara yerleşen siyah inci dizisini çarşamba akşamları 20:00 de star tv ekranlarından  izleyebilirsiniz.

Siyah İnci Konusu Hazal ve Kenan’ın tutku dolu aşkını anlatıyor...

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman) kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

Kenan ve Hazal küçük bir sahil kasabasında yaşayan birbirlerine çok aşık iki gençtir.

Hayatları sade, mütevazi ve küçük aşkları çok büyüktür. Bu hayattan diledikleri tek şey vardır iki gencin Hazal’ın babası Midyeci Halil’in inadının kırılması ve sonunda evlenmek.

Halil’ın inadı kırılmak bilmez. Kenan onun gözünde ise yaramaz sıradan sefil bir balıkçıdır ve kızını da sefil edecektir. Kenan fersah fersah dalmış, bulunması imkansız denilen efsanevi Siyah İnci'yi çıkartmış, kendi mucizesi olarak gördüğu aşkını bir başka mucizeyle süslemiştir. 

Halil'in inadı da tavrı da onları ayırmaya yetmeyecektir. Üstelik sevdanın lisanını en az onlar kadar iyi bilen Hazal’ın annesi Melek de arkalarındayken...

Ta ki o güne kadar ... Siyah inci eşsizdir, nadidedir, efsanedir, fakat karadır işte... Tıpkı Hazal ve Kenan’ın aşkı gibi.

Vural Demiroğlu ...Hiç beklenmedik bir anda kendi kabusundan uyanır... Ve Siyah İncı masalını kirletir ... Hem de elini bile sürmeden...

siyah-inci-20-bolum-fragmani

Siyah İnci 19. Bölümde Neler Olacak?

Hazal’ın mutlu günü...

Vural, Kenan'dan kurtulmuş olmanın mutluluğuyla kahvaltı ederken, bir anda çıkagelen Kenan'ı görünce ne yapacağını bilemez. Sinirden ateş püsküren Vural, Gencer'den bunun hesabını sorar.

Defne elindeki delillerle Demiroğlu ailesinden istediğini alacağından emindir. Sinan ve Vural Defne'nin sunduğu deliller karşısında deliye dönerler. Ebru hayalini kurduğu hayata sahip olduğunu düşünürken Defne'nin onu gerçeklerle yüzleştirmesinden hoşlanmaz. İnandığı gerçeklerle Sinan'a sahip olduğunu düşünen Ebru, Sinan'ın söyledikleri karşısında hayal kırıklığını uğrar. Tüm olanlar karşısında asla yılmaya Ebru yeni planlarını kurmuştur bile.

Irmak, Kenan'ın çocuklara düşkünlüğünü farkındadır. Hastalığından dolayı hep endişesi olan Irmak, doktorunun söylediklerinden sonra aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir. Hazal ve Kenan düğün hazırlıkları için tekneyi ayarlamışlardır. Hazal'ın anne ve babasını evlendirmek dışında kendi içinde yaşadığı başka bir heyecanı daha vardır. İçten içe Kenan'ın da ona karşı eski sevgisinin devam ettiğini düşünen Hazal, Kenan'ın onun hayatındaki yönlendirmesinden sonra hayal kırıklığına uğrar. Bu hayal kırıklığıyla çılgına dönen Hazal, ondan beklenmeyen bir şey yapar.

Siyah İnci 18. Bölüm Özeti

Vural, Kenan ve Sinan aldıkları haber karşında ne yapacaklar?

Irmak'ın durumuyla ilgili doktorunun söyledikleri herkesi bir anda şaşkına uğratır. Vural, Kenan ve Sinan aldıkları haber karşısında ne yapacaklarını bilemezler.

Hazal babasını odasında usb takılı bilgisayar karşısında görünce neye uğradığını şaşırır. Annesine emanet ettiği ve içinde kimsenin ne olduğunu bilmediği usb şimdi babasının bilgisayarında takılıdır. Hazal, babasının gerçekleri öğrenmesi düşüncesiyle karşı karşıyadır.

Ebru Sinan'ın zaaflarından yararlanarak ev ve ulaşım sorununu da halletmiştir. Sinan'ın olayları anlayacağı ve kendisinden uzaklaşacağı korkusuyla yaşayan Ebru, Sinan'dan aldığı bir telefonla kalakalır.

Kenan yıllar sonra karşılaştığı sürpriz bir isimle her şeyi değiştirmeye karar verir ve hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Öte yandan her karşılaşmada bakışlarını yakaladığı Hazal ile ilgili de kafası karışmıştır. Defne Sinan'ın davranışlarından şüphelense de Vural'ın ona söyledikleri karşısında daha çok hırslanır ve Sinan'daki değişiklik sebeplerini daha yakından takip etmeye karar verir. Hemen harekete geçer. Yaptığı görüşmeler sonunda Defne asıl amacını ele verir.

Meloş'ta herkes gibi Hazal'ın Kenan'a olan bakışlarını yakalamış ve Hazal'ın Kenan'a karşı devam eden aşkını anlamıştır. Meloş bu konunun peşini bırakmaz ve Hazal'ı onunda hoşuna gidebilecek bir yere götürür.
Vural'ın Kenan'dan kurtulmakla ilgili yaptığı yeni planlarının ortasında kalan Kenan, her şeyden habersiz durumun şokuyla sarsılır.

Siyah İnci Oyuncuları

Hande Erçel (Hazal); 24 Kasım 1993 Balıkesir doğumlu oyuncu 2012 yılında Azerbaycan’da katıldığı güzellik yarışmasında ikinci olmuştur. 2014 yılında Barış Yöş’ün yönetmenliğini yaptığı Hayat Ağacı dizisi ile oyunculuğa başlangıç yapmıştır. 2015 yılında Emre Kınay, Evrim Alasya, Berk Atan, Miray Akay ve Burcu Özberk’li Güneşin Kızları dizisinde rol almıştır. Son olarak ise 2016 yılında başrollerini Burak Deniz’le paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol almıştır.

Tolgahan Sayışman (Kenan); 17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu ünlü oyuncu 2002 yılında katıldığı Best Of Model Türkiye yarışmasında birinci olmuştur. 2004 yılında konuk oyuncu olarak rol aldığı Avrupa Yakası dizisi ile kariyerine başlayan yakışıklı oyuncu daha sonra sırası ile Maçolar, Elveda Rumeli, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve son olarak Asla Vazgeçmem dizisinde rol almıştır.

Berk Hakman (Vural); 14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu oyuncu eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Ekranların sevilen oyuncusu daha önce Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Es Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Kaçak ve Hayatımın Aşkı adlı dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Hüseyin Avni Danyal (Aziz); 12 Nisan 1962 Trabzon doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Ferhunde Hanımlar, Bir aşk Hikayesi, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi Pusu, Kızım Nerede, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Zengin Kız Fakir Oğlan, Acı Aşk ve Cesur Yürek gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Burak Altay (Ahmet); 25 Mayıs 1980 Rize doğumlu oyuncu 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Asmalı Konak, Kampüsistan, Şöhret, Limon Ağacı, Aşağı Yukarı Yemişliler ve Benim Hala Umudum Var gibi dizilerin kadrosunda rol almıştır.

Melis Sezen (Ebru); 2 Aralık 1993 İstanbul doğumlu genç oyuncu Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü mezunudur. 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır adlı diziyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Mehmed Mehmedof (Sinan); 5 Ekim 1983 İstanbul doğumlu oyuncu 2012 yılında Kalbim 4 Mevsim adlı diziyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Akabinde ise Bugünün Saraylısı ve Karagül’ün kadrosunda yer almıştır.

Çağla Demir (Ece); 1992 Samsun doğumlu genç oyuncu Tümay Özokur Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2014 yılında Medcezir ile profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Son olarak ise başrollerini Burak Özçivit’le Neslihan Atagül’ün paylaştığı Kara Sevda’nın kadrosunda yer almıştır.

Yeşim Büber (Melek); 10 Ağustos 1977 Aydın doğumlu oyuncu Diyalog Oyunculuk Okulu’nda eğitim almıştır. Daha önceden Bu Sevda Bitmez, Benim İçin Ağlama, Gelin, Kaybolan Yıllar, Bıçak Sırtı ve Zehirli Sarmaşıklar gibi dizilerde rol almıştır.

Neriman Uğur (Canan); 1 Ocak 1958 Fethiye doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Yılan Hikayesi, Aşk Olsun, Melekler Adası, Parmaklıklar Ardında, Canan, Huzur Sokağı ve Acı Aşk gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Merve Polat; 1 Ocak 1990 İstanbul doğumlu oyuncu Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Programı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Daha önceden Ankaranın Dikmeni ve Günebakan’ın kadrosunda yer almıştır.

Siyah İnci dizisinin yeni bölümü olan, 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Siyah İnci  Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Siyah İnci dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.