Söke’de Sanat, Edebiyat Ve Kitap Dolu Günler Başlıyor

Söke’de Sanat, Edebiyat Ve Kitap Dolu Günler Başlıyor

Söke Belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü gerçekleşecek olan Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri programı belli oldu.

Söke Belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü gerçekleşecek olan Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri programı belli oldu.

Söke bu yıl yine ünlü isimleri konuk edecek. 13. Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri Etkinlikleri 17-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Teması "Milli Birlik ve Beraberlik" olarak belirlenen etkinliklerin bu yılki flaş isimleri ise Enver Aysever ve Nasuh Mahruki.

Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri'nde Mehmet Erdoğan, Feyza Hepçilingirler, Mehmet Erdoğan, Deniz Erbulak, Erdal Şahin, Savaş Ünlü, Kahraman Tazeoğlu, Mehmet Selçuk, Bedri Yalçın ve Cumhur Turan Söke'nin konukları olacaklar. Etkinlikler kapsamında Söke kent Konseyi kadın Meclisi tarafından Samim Kocagöz 100 yaşında anma etkinliği de gerçekleşecek. Belediye Meydanında açılacak kitap fuarı stantlarında yazarlar tüm gün imza etkinlileri ve söyleşiler gerçekleştirecek.

Etkinliklere tüm sanat, edebiyat ve kitapseverleri davet eden Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; ; "Bu yıl yine Sökelileri sanat ve edebiyatla buluşturacak güzel bir program hazırladığımızı düşünüyorum. Ülkemiz sanat ve edebiyatına emek veren önemli konuklarımızı ağırlayacağız" dedi.

13. Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri'nin programı şöyle:

17 Ekim 2016 Pazartesi, saat 14.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Mehmet Erdoğan "Geleceğimiz Çocuklar" Söyleşi ve İmza günü.

17 Ekim 2016 Pazartesi, saat 19.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; FEYZA HEPÇİLİNGİRLER "Öykü ve Dil" Söyleşi ve İmza günü.

18 Ekim 2016 Salı, saat 14.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Kent Konseyi Kadın Meclisi "Samim Kocagöz 100 yaşında- Nabinin Park Kahvesi" Oturumu.

19 Ekim 2016 Çarşamba, saat 19.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Nasuh Mahruki "Takım Çalışması" Söyleşi ve İmza günü.

20 Ekim 2016 Perşembe, saat 14.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Deniz Erbulak "Eyvah Zik zak Çiziyorum- Sınavdan Bunalan Öğrenciler" Söyleşi ve İmza günü.

21 Ekim 2016 Cuma, saat 14.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Erdal Şahin "Geleceğimiz Çocuklar" Söyleşi ve İmza günü.

21 Ekim 2016 Cuma, saat 19.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Enver Aysever "Aykırı Sorular" Söyleşi ve İmza günü.

22 Ekim 2016 Cumartesi, saat 14.00, Belediye Meydanı; Mehmet Selçuk "Mizah Dünyası" Sergi ve İnteraktif gösteri.

22 Ekim 2016 Cumartesi, saat 19.00, Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu; Kahraman Tazeoğlu "Şiir Dinletisi" Şiir Dinletisi ve İmza günü.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.