Sosyal Medya Üzerinden Canlı Haber Program Yaptılar

Sosyal Medya Üzerinden Canlı Haber Program Yaptılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren "Yeni Sayfa" adlı yerel gazete, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan canlı yayınları farklı bir boyuta...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren "Yeni Sayfa" adlı yerel gazete, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan canlı yayınları farklı bir boyuta taşıdı.

Gazete bürosunda oluşturulan stüdyoda çekilen haber programı, Yeni Sayfa'nın sosyal medya hesabından "Objektif Bakış" canlı olarak yayınlandı. Vural Efecik'in moderatörlüğünde gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren programda, 15 Temmuz gecesi hain darbecilerin, Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi mercek altına alındı. Gecenin en sıcak anlarında olay yerinde olan DHA muhabiri Ali Gündoğan, Vural Efecik'in sorularını yanıtladı.

Sosyal medya üzerinden canlı haber programı fikrini hayata geçiren ve bunu "Facebook TV" diye isimlendiren Vurak Efecik, böylesi bir yayının Türkiye'de ilk defa gerçekleştiğini belirterek, "İlk günkü yayınımızda ufak tefek aksaklıklar oldu ama başarıyla tamamladığımızı düşünüyoruz. Daha önce Türkiye'de denendiğini duymadığım, görmediğim, rastlamadığım programlarımızın devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.