Söz 32. Bölüm Fragmanı İzle

Söz 32. Bölüm Fragmanı İzle

Söz dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 32. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 32. Bölüm yeni fragman izle…

Söz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Söz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Söz dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

soz-32-bolum-fragmani

Söz 30. Bölüm Özeti

Yavuz, tutulduğu hapishanede ölümle burun buruna...
Karabayır’ı vurmak üzere havada olan füzeyi durdurmanın tek yolu Agah’taki kodlardır. Agah’ın ise kodları karşılıksız vermeye niyeti yoktur. Bu pazarlık sonunda Agah’ı öldüren Yavuz bambaşka bir yola sürüklenecektir.

Füze tehlikesini bertaraf eden Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğü için tutuklandığını öğrenince komutanlarını arkada bırakmamak için Erdem önderliğinde amansız bir mücadeleye girişecektir. Yavuz ise tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır.

Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.

Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır…

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 32.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.