Söz 50. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Söz 50. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Star Tv

Söz 50. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Söz dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünde neler olacak? Söz dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Söz dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Söz , yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Söz dizisi 50. Bölüm yeni fragman izle…

soz-50-bolum-fragmani

Söz 50. Bölüm İzle

Söz dizisinin yeni bölümü olan 50. Bölümünü Tek Part ve Hd olarak pazartesi akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var...
Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.

Söz dizisinin yeni bölümü olan, 50.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Söz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Söz dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.