Söz Dizisi Oyuncuları

Söz Dizisi Oyuncuları

Star Tv de yayınlanan Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat' ın rol aldığı Söz dizisi oyuncuları arasında tanıdık birçok yüz var. Tolga Sarıtaş, Dizideki adıyla Yavuz; zeki ve cesaretli bir kıdemli üsteğmen ve tim komutanıdır

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat' ın rol aldığı söz dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da söz dizisi oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Tolga Sarıtaş, Kıdemli üsteğmen Yavuz Karasu karakteriyle Aybüke Pusat ise Dr Bahar Kutlu karakteriyle karşımızda.Tolga Sarıtaş'ı daha önce Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu olarak hatırlayacaksınızdır.Tolga Sarıtaş, Dizideki adıyla Yavuz; zeki ve cesaretli bir kıdemli üsteğmen ve tim komutanıdır.

Star Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Söz dizisi pazartesi akşamları saat 20:00 de.

Söz dizisi fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Söz dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Söz dizisi konusu Türkiyenin kanayan yarası terörü konu ediniyor. Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor . İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. 

Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor

Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Söz Dizisi Oyuncuları | Tolga Sarıtaş | Aybüke Pusat

soz-dizisi-oyunculari

Tolga-Sarıtaş-Kıdemli ÜstTeğmen Yavuz

12 kişilik timin lideri olan Üst Teğmen Yavuz korkusuz, Cesaretli bir o kadar merhametli, düşmana karşı acımasız. Liderlik vasıfları yüksek. Dizide Üst Teğmen Yavuz karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Tolga Sarıtaş‘tır.

Aybüke Pusat Kimdir? 

1995 yılında Ankara da dünyaya gelen oyuncu Miss Turkey 2014 Türkiye finalisti. Güzel oyuncu ilk olarak Medcezir dizisi ile tanınmıştır. 172 boyunda 48 kg ağırlığındaki oyuncu Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

Görkem Sevindik

17 Ekim 1986 tarihinde Adanada doğmuştur. Eğitim öğretim hayatını burada tamamlayan Görkem Sevindik’in en büyük hayali ise oyuncu olmaktı. Sinema ve tiyatroculuk için içerisinde inanılmaz bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbulun yolunu tuttu ve burada çabalamaya
uğraşmaya başladı. 

Ardından Görkem Sevindik msm ye katıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başladı. Kendisini yavaş yavaş geliştirmeye başlayan Görkem Sevindik takip eden yıllarda Uğur Uludağın tiyatro ekibine katıldı buradada çalışmalarına ve egitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi sürdürdü.

Bu tiyatro ekibinde küçük rollerde kendini gösterme şansını bulan Görkem Sevindik ilerleyen zamanlarda kendisini kanıtlamak adına Best Model yarışmasına katıldı fakat burada çok büyük bir başarı elde edemeyen Görkem Sevindik tekrar ideallerinin peşinde koşmaya devam ederek tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabaladı. 

Daha sonra Pana Film Akademi’nin açıldıgını duydu ve hemen buraya kayıt oldu. Burada Kurtlar Vadisinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ile tanıştı ve Raci Şaşmaz onu çakırın oğlu pusata ve çakıra çok benzedigi için bu rolde oynaması için bir teklif sundu. Ardından Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde boy göstermeye başladı. Bu rol sayesinde kendisini kanıtlama fırsatı eline geçen görkem bu fırsatları iyi degerlendirdi ve değerlendirmeye de devam ediyor. Görkem kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve yüzlerce binlerce insanı peşinden sürükler hale geldi.

Küçüklügünden beri Kurtlar Vadisi Hayranı oldugunu belirten Görkem Sevindik bu rolü oynama teklifi geldigi zaman çok şaşırmış ve çok mutlu olmuştur. Oyunculuk hayatına hala devam etmekte olan Kurtlar Vadisi ile başlamış ve bu dizi ile oyunculuk hayatını devam ettirmektedir. Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın Oğlu Pusat Çakır karakterini canlandırmakta ve işini büyük bir titizlik ile özenli bir şekilde yapmaktadır.

DOĞUKAN POLAT KİMDİR?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Doğukan Polat, 5 Haziran 1990 tarihinde İstanbul, Üsküdar'da doğmuştur.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü ile Anadolu üniversitesi sosyoloji bölümünü okudu ve mezun oldu. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde ve Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk eğitimi aldı. Vodafone reklamında da oynadı. 2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp ile beraber rol aldı.

2014 yılında "Kadim Dostum" adlı dizide Doğukan Polat, Sadık Kadim karakterini canlandırırken diğer rollerde ise İlker Aksum, Murat Eken, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Damla Aslanalp, Ünal Silver, Tarık Papuççuoğlu, Dilşah Demir, Sinan Bengier, Suna Selen gibi oyuncular oynamıştır.

"Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Alper Kul, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Doğukan Polat, 2014 yılının Aralık ayında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Gazzeli genç bir kızın hayatının konu edildiği "Ezra' adlı dizide başrol olarak Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Zeynep Koltuk, Serkan Şenalp, Asuman Dabak, Nurana Bagieva ile beraber oynadı.

Eren Vurdem Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Eren Vurdem, 7 Ekim 1988'de Konya'da doğdu. 1.76 boyunda ve 70 kiloda olan Eren Vurdem'in göz rengi mavidir. Daha küçük yaşlarında oyuncu olmak isteyen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi'nde Konservatuvar bölümünde tiyatro eğitimi almıştır.

Ekranların karşısına ilk olarak 2009 yılında yayınlanan Hesaplaşma dizisiyle geçti. Daha sonra birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu, yakışıklılığı ve oyunculuktaki başarısıyla kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor.

Eren Vurdem'in sevgilisi kim? Sorusu herkes tarafından merak edilen bir konudur. Fakat yakışıklı oyuncunun bilinen bir ilişkisi bulunmamaktadır. Genç oyuncu, bu sıralar iş hayatındaki başarılarına bir kat daha katmak için çabalamaktadır.

Burak Sevinç

1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.88 boyunda ve 80 kilodadır. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitimini ttamamlayan oyuncu Enbe Orkestrasında profesyonel muzisyendir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın korumasını rol oynamıştır.
31 yaşında olan oyuncu ve müzisyen Burak Sevinç rol aldığı diziler ile dikkat çekmektedir. Enbe Orkestrası'nda da profesyonel müzik hayatına devam eden genç sanatçı, ilk olarak Babam İçin dizisi ile oyunculuk hayatına 2012 yılında adım atmıştır. Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli yer aldığı TV dizileri arasında yer almaktadır.

ATV'nin bu sene başlayacak olan dizileri oldukça geniş bir izleyici kitlesi tarafından merakla beklenmektedir. Bu dizide Birce Akalay'ın canlandırdığı Esra karakterinin eşi Cihan olarak karşımıza çıkan Burak Sevinç romantik, komedi türündedir. 30 bölüm boyunca izleyicilerin evlerine konuk olan dizi ve ekibi, kurulan sıcak ilişki ile de magazin basınının yakından ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Kanun, ud, gitar ve keman çalan Burak Sevinç Yıldız Teknik Üniversitesinden sonra da Tasarım Fakültesinin Müzik ve Sahne Sanatları bölümünü de tamamlamıştır.

Orta derecede İngilizce bilgisine sahip olan oyuncu profesyonel anlamda da spor ile ilgileniyor. İyi derecede yüzücü olan genç oyuncu aynı zamanda basketbol, voleybol ve hentbola da ilgi duyuyor. Eşleri tarafından terkedilmiş 4 kadının hayatının konu alındığı dizide rol alan Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Yıldız Çağrı Atiksoy ekibin çalışma yapısı üzerinde de etki sağlamıştır.

Mustafa Yıldıran

1 Ocak 1984 doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Dokuz Eylül Ünşiversitesi'nden mezun olmuştur. İçerde dizisinde Mestan karakteriyle tanınmıştır.
Doğum yeri İstanbul , Mustafa Yıldıran, günümüz televizyonlarının en popüler ve en çok merak edilen isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa çok ciddi anlamda meraklı olan ve zaman içerisinde kendisini bu anlamda geliştiren Yıldıran, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimleri almış ve okulunda da aktif bir şekilde görev almıştır.

Başarılı geçen eğitim hayatının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü 2001 yılında kazanmıştır ve 2005 yılında buradan başarılı bir şekilde mezun olarak kısa bir zaman dilimi içerisinde profesyonel kariyerine adım atmıştır. Bu kariyer beraberinde çok daha farklı seçenekleri getirmiştir. Tiyatro üzerinde özellikle durmuştur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.