Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de Orduspor, bu sezon oynadığı ve ilk golü attığı 3 maçta skoru koruyamadı ve toplamda 7 puan kaybetti.

Spor Toto 3. Lig'de Orduspor, bu sezon oynadığı ve ilk golü attığı 3 maçta skoru koruyamadı ve toplamda 7 puan kaybetti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Orduspor, 15. haftanın sonunda 5 galibiyet 6 mağlubiyet ve 4 beraberliğin ardından topladığı 10 puan ile 17. sırada yer alıyor. Lige eksi 9 puan ile başlayan Karadeniz ekibi ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 15. haftasında sahasında Elaziz Belediyespor ile kritik bir maça çıkan Orduspor, öne geçtiği maçta istediği sonucu alamadı. Emre'nin golü ile 1-0 öne geçen mor-beyazlılar 52. dakikada Serhat'ın gölüne engel olamadı ve maçta eşitlik sağlandı. Rakipler sahadan bir puanla ayrılmanın hesabını yaparken hakem Elaziz Belediyespor lehine penaltı kararı verdi. Penaltı atışında topun başına geçen Okan, atışı gole çevirirken Orduspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Orduspor skor üstünlüğünü koruyamıyor

Orduspor, 2016-2017 sezonunda öne geçtiği maçların üçünde skor üstünlüğünü sağlayamazken bu maçlarda toplam 7 puan kaybetti. Ligin 2. haftasında 12 Bingölspor'a konuk olan mor-beyazlılar 83. dakikada Burak ile öne geçti. Skor üstünlüğünü koruyamayan Orduspor, 90. dakikada 12 Bingölspor adına Sait'in attığı gole engel olamayınca sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı. Karadeniz ekibi ligin 11. haftasında ise ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Sakaryaspor'u ağırladı. Bu maçta çok iyi bir futbol ortaya koyan Orduspor, iyi oyununu 15. dakikada Emre Gemici'nin attığı gol ile taçlandırdı. Orduspor bu maçta da skor üstünlüğünü sağlayamadı ve Sakaryaspor adına 45. dakikada Serdar'ın penaltı atışına engel olamadı ve rakipler 1-1'e razı oldu. Orduspor 15. haftada karşılaştığı Elaziz Belediyespor'a karşı öne geçse de 90. dakika da yediği penaltı golü ile sahadan 2-1'lik skor ile boynu bükük ayrıldı.

Orduspor bu sonuçlarla öne geçtiği 3 maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve toplamda 7 puan kaybetti.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.