Sporder’den Toplu İstifa

Sporder’den Toplu İstifa

Adıyaman Sporcular Derneğinin (SPORDER) önümüzdeki günlerde yapacağı genel kurul öncesinde bazı üyeler istifa ettiklerini duyurdu.

Adıyaman Sporcular Derneğinin (SPORDER) önümüzdeki günlerde yapacağı genel kurul öncesinde bazı üyeler istifa ettiklerini duyurdu.

11 Aralık tarihinde genel kurul yapacak olan SPORDER üyelerinden 32'sinin istifa ettiği açıklandı. İstifa eden üyeler adına açıklama yapan Metin Harıkçı derneğe kayıtlı 104 üyeden 32'nin istifa ettiğini ifade etti.

Metin Harıkçı, kongre sürecinin etik olmayan bir şekilde devam ettiğine dikkat çekerek istifa ettiklerini söyledi.

Metin Harıkçı, "SPORDER 2010 yılındı ilimiz sporuna emek vermiş büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın fikriyle kurulmuş o günden bugüne yaptığı faaliyetler ve oluşumlarla kuruluş amacına uygun bir şekilde bu günlere gelmiştir. Dönem dönem dernek başkanı değişse bile dernek çatısı altında etkinlikler düzenlenmiştir. Yapılan kongrelerde bazen tek liste halinde bazen de iki liste halinde seçimlere gidilmiş, aldığı oyla başkan seçilen kişi yönetimiyle birlikte en güzel şekilde hizmetine devam etmiştir.

Son kongre sürecinde iki aday çıktı. Bizler seçime tek adayla gidilmesini ve birleştirici olmasını istedik. Bizlerin önerisi kabul görmeyince bizde seçim çalışmasına başladık ancak arkadaşlarımız 2 yıl boyunca oturmuş bir tek üye yapmamış seçime 15 gün kalasıya etik olmayan bir şekilde yeni üye kaydı yapmışlardır. Bizlerin istedikleri üyeleri yapmadılar. Oysa bizim tek amacımız dernek çatısı altında herkesi kucaklayan bir listenin seçime gitmesiydi. Kendi aramızda yapmış olduğumuz toplantı üzerine derneğin kuruluş amacının dışına çıktığını ve etik olmayan bir seçim süreci yaşandığı için ilk etapta 32 arkadaşımız istifa dilekçesini vermiştir" ifadelerini kullandı.

Sporder’den Toplu İstifa

Sporder’den Toplu İstifa

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.