Star 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Star 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Star 3. Sezon 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Star’ın 3. sezon 12. bölümü 27 Mart 2019 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Star dizisinin yeni bölümü olan 3.Sezon 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Star , yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star dizisi 3.Sezon 12. Bölüm yeni fragman izle…

Star’ın 3. sezon 12. bölümü 27 Mart 2019 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

Star Genel Hikaye | Konusu

Emery henüz 12 yaşında bir kız iken, kasabalarına bir uzay aracı düşer ve içinden barışçıl olduklarını iddia eden Atrian isimli bir grup çıkar. Kasaba halkı gruba inanmaz ve kontrolü sağlamak için onlarla bir savaş içine girer. 12 yaşında bir Atrian olan Roman, bu kargaşa içinde Emery’nin evlerine sığınır ve aralarında bir arkadaşlık gelişir. Ancak Roman sonunda yakalanır ve Atrian halkının tutulduğu bir kampa götürülür.

Aradan 12 yıl geçer ve insan/uzaylı entegrasyon projesi amacıyla Roman’ın, Emery’nin okuduğu liseye kayıt edilmesine karar verilir. Bu sayede Roman ile Emery’nin yolu yıllar sonra tekrar kesişecek ve aralarında bir aşk filizlenecektir.

Star 3. Sezon 12. Bölüm İzle

Star 3. Sezon 12. Bölümünü çarşamba günü  Fox Broadcasting Company kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.