Stk Başkanlarından Gazetecilere Ziyaret

Stk Başkanlarından Gazetecilere Ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilçesindeki bazı sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları, gazetecileri ziyaret etti.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilçesindeki bazı sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları, gazetecileri ziyaret etti.

Bulanık Haberbul Gazetesinde gazetecilerle bir araya gelen STK başkanları, bugünlerde her zamankinden daha fazla birliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu konuda gazetecilere çok iş düştüğünü vurguladılar. Ziyarette konuşan Bulanık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Kaya, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin birlik ve beraberlik duygularıyla hareket ettiklerini ve birbirlerine destek çıktıklarını belirterek, aynı şekilde Muş Gazeteciler Cemiyetinin de üyesi olan Bulanık'taki gazetecilerle de dayanışma içerisinde olmak istediklerini ve ortak çalışmalar üreterek Bulanık'a faydalı hizmetler ve fikirler geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Kaya, "Bulanık'ın sivil toplum örgütleri olarak ilçemizdeki birçok sivil toplum örgütü ve diğer kuruluşlarla dayanışma içerisinde birlik ve beraberlikle hareket etmek istiyoruz. Bu birliktelikle ilçemize bir şeyler yapmak istiyoruz. Çünkü hepimizin ortak sevdası, yaşadığımız Bulanık'tır. Bu konuda siz gazetecilere de çok büyük görevler düşmektedir. Biliyoruz siz çok güç koşullarda mesleğinizi icra ediyorsunuz. Bizler de bu güç şartlarda her daim maddi ve manevi olarak yanınızda olacağız. Bu güç koşullar altında sizlerden tek beklentimiz tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışıdır" dedi.

Gazeteciler adına konuşan Bulanık Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve İHA muhabiri Galip Kılınç ise, ziyaretten dolayı sivil toplum örgütleri başkanlarına teşekkür etti.

Ziyarete Bulanık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Kaya, Bulanık Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hanifi Koşuncu, Bulanık Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, Bilican Spor Başkanı Veysi Yılmaz katıldı.

Stk Başkanlarından Gazetecilere Ziyaret

Stk Başkanlarından Gazetecilere Ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.