Sulusaray Kaplıcası Turizme Kazandırılacak

Sulusaray Kaplıcası Turizme Kazandırılacak

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Sulusaray kaplıcasının Yap-İşlet-Devret modeliyle turizme en faydalı şekilde hizmet verecek duruma getirileceğini...

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Sulusaray kaplıcasının Yap-İşlet-Devret modeliyle turizme en faydalı şekilde hizmet verecek duruma getirileceğini ve söyledi.

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Meclis Üyeleri Hüseyin Atındı ve Necmettin Coruk, Sulusaray Kaymakamı Nazlı Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Dizer, Sebastapolis Antik Kenti'nde kazı ve restorasyon çalışmaları için 2016 yılı yatırım programında yer verdiklerini ifade ederek, "İnşallah bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkacak olan Sebastapolis Antik Kenti hem Tokatımızda hem de ilçemize büyük bir katkı sağlayacak. Sulusaray ilçemizdeki kaplıcamız yap işlet devret modeliyle ilçemize ilimize ve dış, iç turizme en faydalı şekilde hizmet verecek duruma getirilecektir. Bu nedenle Sulusaray ilçemiz Tokat için hem turizm hem de mevki olarak ilimizin önemli bir noktasıdır" dedi.

Kaymakam Demir ise ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer'e ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.