Takkasızlar Konağı Hizmete Başladı

Takkasızlar Konağı Hizmete Başladı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Takkasızlar Konağı, Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Takkasızlar Konağı, Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı Sosyal Tesisi olarak hizmet vermeye başladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Takkasızlar Konağı'mız, "Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı Sosyal Tesisi" olarak halkımızın ve şehrimize ziyarete gelen misafirlerimizin hizmetine başlamıştır. Yaklaşık 200 yıllık bir geçmişe sahip olan bu tarihi konak; butik otel ve kafeterya olarak Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verecektir. 5 odaya sahip olan konağımız 10 yatak kapasitesiyle butik otel olarak hizmet verirken, konağın bahçesinde de sabahları kahvaltı, Pazar günleri de serpme kahvaltı hizmetimiz başlamış bulunmaktadır. Aynı zamanda kafeterya hizmeti de verecek olan Takkasızlar Konağımızda özel gün ve toplantılar da yapılabilecektir" dedi.

Akşehir'in tarihi ve kültürel zenginlikleri ile adeta saklı kalmış bir turizm cenneti olduğuna vurgu yapan Başkan Akkaya, "Akşehir'imiz Nasreddin Hoca'sı, tescilli Akşehir Kirazı, tarihi ve doğal güzellikleri ile büyük bir turizm potansiyeline sahip. Amacımız şehrimizin bu saklı kalmış tarihi ve doğal güzelliklerini şehrimize ziyarete gelen misafirlerimize göstermek ve daha çok misafirin şehrimize gelmesini sağlayabilmektir. Tarihi bir atmosferde bulunan Takkasızlar Konağı'mızda, şehrin ruhunu ve kültürünü solumak, Akşehir'imize özgü lezzetleri tadarak, nostaljik bir ortamda konaklamak isteyen tüm misafirlerimizi ağırlamak bizleri mutlu edecektir" diye konuştu.

Takkasızlar Konağı Hizmete Başladı

Takkasızlar Konağı Hizmete Başladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.