Tek Yürek 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Tek Yürek 3. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Tek Yürek 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Tek Yürek dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümünde neler olacak? Tek Yürek 3. Bölümünü perşembe günü TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Tek Yürek dizisinin yeni bölümü olan 3.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Tek Yürek, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Tek Yürek 3.Bölüm yeni fragman izle…

tek-yurek-3-bolum-fragmani

Tek Yürek 3. Bölüm İzle

Halit Osman’ın peşindeki karanlık adamların sırrını çözmeye çalışırken, Sait’in piste gelmesiyle Halit ve Sait arasındaki gerginlik giderek artacaktır. Üstelik Yiğit’in de olayı öğrenmesi ve yanlarına gelmesi ile Sait’in planları iyice bozulacaktır.
 
Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları için az zamanlarının olduğunu söyler, tüm işlemler tamamlanmıştır. Bu Halit’i iyice köşeye sıkıştıracaktır.
 
Halit tüm bunlar ile mücadele ederken evdeki sorunlar da bitmez, Rüzgar hastalanır. Babasına ulaşamayan Deniz’in bulacağı çözüm ise Halit’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Sait ekibe bir kez daha tehlikeli bir iş verir. Bu kez çocuklar başını çok büyük bir belaya sokacaklardır.
 
Çıkan kavgada, Yiğit geri dönülemez bir hata yapar. Yaptığı hatanın bedelini ödemekten başka çaresi yoktur. Ama Halit kimsenin tahmin edemediği bir bilgiye sahiptir, bu bilgi olayın tüm kaderini değiştirecektir.

Tek Yürek dizisinin yeni bölümü olan, 3.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Tek Yürek Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Tek Yürek dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı TRT 1’de...

 


BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.