Temizlik Görevlisi Çalıştığı Hastanede Doktor Olacak !

Temizlik Görevlisi Çalıştığı Hastanede Doktor Olacak !

Temizlik Görevlisi çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı. İlham veren hikayeyi Bakan Koca duyurdu. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, ‘azimle çalışmanın’ önemini anlatan bir hikaye paylaştı. Koca, Malatya İnönü Üniversitesi...

Temizlik Görevlisi çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı. İlham veren hikayeyi Bakan Koca duyurdu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, ‘azimle çalışmanın’ önemini anlatan bir hikaye paylaştı. Koca, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Endokrin Servisinde görevli temizli görevlisi Melisa’nın aynı hastanenin tıp fakültesini kazandığını duyurdu. Bakan Koca, “Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisinde TEMİZLİK GÖREVLİSİ olarak çalışan Melisa, çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı. Hekimlik çocukluk hayaliydi. Başarısı için kutluyoruz. Aramızdaydın ama bu daha özel bir hoş geldin Melisa!” dedi.

İntörn Doktorlar Gibi Olmak istiyordum, Başardım

Sevincini gizleyemeyen Melisa ise, “Endokrin servisinde temizlik personeli olarak çalışıyorum. Bu yıl sınava girdim ve kazandım. Nasip olursa hastanemizde tıp fakültesine gireceğim. Annem çok mutlu oldu. Burası çok güzel bir hastane. Hayallerim vardı, gerçek oldu. Koridorda yürüyen intörn doktorları koridorda görüyordum. Onlar gibi olmak istiyordum. Akşam okula gideceğim, gündüz de görevimin başındayım” dedi.  Serviste görevli Prof.Dr. İbrahim Şahin, “Gerçekten ilham veren bir hikaye. Biz de çok gururlandık” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.